ASUS DSL-AC750 nasıldır?

KnifeRex

Hectopat
Merhabalar, bugün Amazon'dan 322 TL'ye ASUS DSL-AC750 modemi satın aldım. Halihazırda 50 Mbps VDSL internet kullanıyorum ve modemim Vodafone H300s. Bu modemi kullananlar yorum yaparsa sevinirim, H300s'den geçmeye değer mi?

Merhaba,

Evde uzun süredir kullanıyoruz, modemi alınca en son güncellemelerini yapmayı unutma. Şimdilik memnunuz.

Merhaba,

Evde uzun süredir kullanıyoruz, modemi alınca en son güncellemelerini yapmayı unutma. Şimdilik memnunuz.
Teşekkür ederim hocam. İnternette kronik sorunları olduğu yazıyor. Wifi kopması, hızın düşmesi vs. bu tarz bir sorun yaşadınız mı?

Son güncelleme ile sorunlar düzeliyor genelde, wifi kopması etrafta ne kadar çok wifi ağı olduğu ile ilgili; bu sorunu çözmek o kadar kolay değil.

Fiyat olarak bana mı çok uygun geldi yoksa indirimde miydi? AC-51 modelini kullanıyorum ve hemen hemen aynılar. Memnunum, üstünde 858 sürümü gelirse ya yükseltin ya da düşürün. O sürüm sıkıntılı. Hayırlı olsun.

Fiyatı çok uygundu, neredeyse yarı fiyatına aldım. Bu arada modem bugün geldi ve 858 sürümü yüklü, şimdilik bir sıkıntı yok.

Fiyatı çok uygundu, neredeyse yarı fiyatına aldım. Bu arada modem bugün geldi ve 858 sürümü yüklü, şimdilik bir sıkıntı yok.
Evet, normalde fiyatı daha yüksek. Bir süre sonra kopmalar yaşayabilirsiniz, endişe etmeyin. Tavsiyem 7xx sürümüne düşürün, tam hatırlayamadım sürümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…