ASUS DSL AC750 vs Keenetic Extra DSL AC1200

quarest

Megapat
Merhaba arkadaşlar, Comnet 35mpss VDSL paketim için yeni bir modem arıyorum, şu anda DSL N300 modem kullanıyorum ancak memnun değilim, ASUS DSL AC750 ve Keenetic Extra DSL AC1200 arasında kaldım.
Comnet'de indirim var. Keenetic Extra DSL AC1200 500TL civarında şu an, yazılımı vs. gayet güzel çekim mesafesi hakkında hiçbir bilgim yok sizce hangisini almalıyım? ASUS DSL AC750'yi övenler var, övmeyenler var, Keenetic'e yazılım tarafında güzel donanımda kötü diyenler var. Arasında kaldım. Bu 2 modemin.

Son düzenleyen: Moderatör:

ASUS DSL-AC750 almanızı tavsiye ederim. Arada ki fark biraz fazla lakin 6₺'yi de 2 şişe su içmeyerek sağlayabilirsiniz diye düşündüğümden yazdım. Sizin bulduklarınızdan da sadece ASUS der geçerim.​

Arkadaşlar bir de bir şey soracağım, Comnet'in marketplace'inde VDSL modem ve fiber modem olarak 2 ayrılan bir bölüm var, VDSL modem kısmındaki DSL AC1200 şu anda 900TL, fiber modem kısmındaki AC1200 ise 500TL (adında DSL yazmıyor) ben bu fiber modem kısmındakini alsam VDSL alt yapımda kullanamaz mıyım? Bu arada dün baktığımda VDSL modem 500TL idi bugün internet fiyatları 80TL'den 110TL'ye yükselmiş modemdeki indirimde bitmiş

Benim dediğim modemi amazon üzerinden alabilirsin ve fiyatı 706₺ fiber/adsl/vdsl vs. destekliyor ve hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Eğer 1000₺ ile 1200₺ arasına çıkabilseydin lte modem al derdim.

Benim dediğim modemi Amazon üzerinden alabilirsin ve fiyatı 706₺ fiber/adsl/vdsl vs. destekliyor ve hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Eğer 1000₺ ile 1200₺ arasına çıkabilseydin LTE modem al derdim.

Evet hocam şu anda ASUS AC51 alacağım kafam o yönde, ama dün gece 1000TL'lik modem 500'e düşünce bir konu açayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…