Öncelikle Allah analı babalı büyütsün.
Sinyal güçlendiriciler var birde router var. Aynı evde aynı alt yapıda iki modem kullanmaya olanak sağlayan şeyler var aslında fakat hiç işim düşmedi, o yüzden tüm detaylarını bilmiyorum. Fakat sizin için araştırıyorum.
Router diye bir şey var. Modem gibi hatta modem. Kablosuz veya daha sağlıklı ve hızlı şekilde kablolu olarak modeme bağlıyorsun. Gerekli ayarları yapınca sana ikinci bir çekim noktası oluyor.
Asus'un sitesinde kablosuz köprüleme yani WDS ile yapınca normal hızın sadece yarısının alınacağı yazıyor. Bu yüzden kablolu yapmak çok daha iyi olacak.
Selamlar dostlar. Bu konuda sizlere Asus modemlerde router olarak nasıl kullanacağımızı anlatacağım. Bazı arkadaşlarımız şu şekilde düşünerek ne gerek var bir çok anlatım zaten var diyebilir fakat çoğu anlatımlarda modemi direk LAN portlarından bağlayarak işi bitiriyorlar. Fakat bu şekilde bazı...
Burada AC750 ana modem olarak kullanılmış ve başka bir router AC750'ye bağlanmış.
BLS-KB15-115 Introduction It is possible to use a second router as a range extender to your existing network. It is also very possible to create only one network name between the two routers so you...
Bu iki yazı çok detaylı bir şekilde anlatmış.
Birde şöyle bir cihaz var. Bu bahsettiğiniz Wi-Fi güçlendirici.
Ben daha az sorun olması açısından router alıp kablo ile ana modeme bağlamanızı öneririm.
Bu güçlendirici uzak mesafede ağa bağlanmanıza olanak sağlar ama hızdan önemli derecede düşüş yaşatır.
Probleminizi kuvvetli ihtimal çözer. Fakat biraz uğraş ve maliyet gerekiyor işte.