denizdeni Hectopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 225 Çözümler 3 16 Ağustos 2021 #1 Ben yakın zamanda bu modemi sipariş ettim. Modemi tercih etme sebeplerim ise şunlar: Evde kardeşimin PC'si ile ortak disk kullanıp aynı anda oyun oynayabiliyoruz iki ayrı PC'de. VPN kurup VDSL interneti güvenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Evde Wi-Fi 6 olan tek cihaz var fakat ileriye yatırım olarak aldım. IOT cihazlar için iyi bir modem olduğunu düşünerek aldım. Kablosuz cihaz fazlalığını rahat kaldırabildiği söyleniyor. Evde range sorunu var. Odaları çok fazla duvar kesiyor. Güçlü bir kablosuz çekim alanı var deniyor. Sizce fazla para mı? Bunun muadili başka bir modem var mı benim kullandığım özellikler için? Modem: ASUS DSL-AX82U AX5400 DUALBAND 4P GBIT MODEM WIFI6 - PttAVM.com. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2021
Ben yakın zamanda bu modemi sipariş ettim. Modemi tercih etme sebeplerim ise şunlar: Evde kardeşimin PC'si ile ortak disk kullanıp aynı anda oyun oynayabiliyoruz iki ayrı PC'de. VPN kurup VDSL interneti güvenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Evde Wi-Fi 6 olan tek cihaz var fakat ileriye yatırım olarak aldım. IOT cihazlar için iyi bir modem olduğunu düşünerek aldım. Kablosuz cihaz fazlalığını rahat kaldırabildiği söyleniyor. Evde range sorunu var. Odaları çok fazla duvar kesiyor. Güçlü bir kablosuz çekim alanı var deniyor. Sizce fazla para mı? Bunun muadili başka bir modem var mı benim kullandığım özellikler için? Modem: ASUS DSL-AX82U AX5400 DUALBAND 4P GBIT MODEM WIFI6 - PttAVM.com.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 16 Ağustos 2021 #2 denizdeni dedi: Ben yakın zamanda bu modemi sipariş ettim. Modemi tercih etme sebeplerim ise şunlar: Evde kardeşimin PC'si ile ortak disk kullanıp aynı anda oyun oynayabiliyoruz iki ayrı PC'de. VPN kurup VDSL interneti güvenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Evde Wi-Fi 6 olan tek cihaz var fakat ileriye yatırım olarak aldım. Iot cihazlar için iyi bir modem olduğunu düşünerek aldım. Kablosuz cihaz fazlalığını rahat kaldırabildiği söyleniyor. Evde range sorunu var. Odaları çok fazla duvar kesiyor. Güçlü bir kablosuz çekim alanı var deniyor. Sizce fazla para mı? Bunun muadili başka bir modem var mı benim kullandığım özellikler için? Modem: ASUS DSL-AX82U AX5400 DUALBAND 4P GBIT MODEM WIFI6 - PttAVM.com. Genişletmek için tıkla... O modemin muadili yok ve sorunsuz kullanabilirsin. ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AX 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AX 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
denizdeni dedi: Ben yakın zamanda bu modemi sipariş ettim. Modemi tercih etme sebeplerim ise şunlar: Evde kardeşimin PC'si ile ortak disk kullanıp aynı anda oyun oynayabiliyoruz iki ayrı PC'de. VPN kurup VDSL interneti güvenli olarak kullanmayı düşünüyorum. Evde Wi-Fi 6 olan tek cihaz var fakat ileriye yatırım olarak aldım. Iot cihazlar için iyi bir modem olduğunu düşünerek aldım. Kablosuz cihaz fazlalığını rahat kaldırabildiği söyleniyor. Evde range sorunu var. Odaları çok fazla duvar kesiyor. Güçlü bir kablosuz çekim alanı var deniyor. Sizce fazla para mı? Bunun muadili başka bir modem var mı benim kullandığım özellikler için? Modem: ASUS DSL-AX82U AX5400 DUALBAND 4P GBIT MODEM WIFI6 - PttAVM.com. Genişletmek için tıkla... O modemin muadili yok ve sorunsuz kullanabilirsin. ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AX 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AX 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com