yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 28 Temmuz 2018 #1 Başlıkta belirttiğim modemi kullanıyorum. Bağlantı hızlarım şu şekilde; Kalabalık bir ailem olduğundan dolayı millet WiFi ile bağlanınca net hızım bayağı azalıyor. Ben onların örneğin 6 Mbps ile internete bağlanmalarını nasıl sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2018
Başlıkta belirttiğim modemi kullanıyorum. Bağlantı hızlarım şu şekilde; Kalabalık bir ailem olduğundan dolayı millet WiFi ile bağlanınca net hızım bayağı azalıyor. Ben onların örneğin 6 Mbps ile internete bağlanmalarını nasıl sağlayabilirim?
Aaron Paul Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 582 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #2 Modem ayarlarından misafir ağ kurup onları o ağa bağlayacaksınız. Misafir ağın bant genişliği ayarlanabilir.
Modem ayarlarından misafir ağ kurup onları o ağa bağlayacaksınız. Misafir ağın bant genişliği ayarlanabilir.
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 7 Ağustos 2018 #3 İşte onu ayarlamayı bilmiyorum.
Chavushh Hectopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 280 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 26 Ekim 2018 #4 yhenn dedi: İşte onu ayarlamayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip oradan misafir ağı kısmına gelin. Etkinleştir dedikten sonra ayarlarını yapın. Orada download ve upload kısmı olacak.
yhenn dedi: İşte onu ayarlamayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip oradan misafir ağı kısmına gelin. Etkinleştir dedikten sonra ayarlarını yapın. Orada download ve upload kısmı olacak.