ASUS DSL N-16 modem uzak sunucudan yanıt yok

Laufeyson

Hectopat
Yer
New Asgard
Daha fazla  
İnternetimiz bağlanalı 2 hafta oldu. Kurulumu kendimiz yaptık çünkü TürkNet'ten bağlamaya gelenler modem sisteme girmemize izin vermiyor dedi. Arada bir internet ışığı sönüyor uzak sunucudan yanıt yok diyor, başkaları da sormuş ama kesin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bana da oluyor geçiyor sonra takmayın kafanıza.

Aynı modemi bende kullanıyorum. Modem kendı kendıne yazılım güncellemesı yapabiliyor. Ama sen onay vermelisin. Güncellemeleri yapın modeminizin. Çok istikrarlı çalışan bir modem. 3 yıldır kullanıyorum.

DSL şifrenizi kontrol edin. Ben sadece sayı sanmıştım ama daha dikkatli bakınca soy ismim ile başladığını ve sayı ile devam ettiğini görmüştüm.

Kurulumu buraya göre mi yaptınız? Tekrar kurulum yapar mısınız? ASUS Modem Kurulumu - TurkNet Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Evet böyle kurmuştuk
Onu nereden yapabilirim modem arayüzünden mi?
DSL şifrenizi kontrol edin. Ben sadece sayı sanmıştım ama daha dikkatli bakınca soy ismim ile başladığını ve sayı ile devam ettiğini görmüştüm.
Dsl şifresi doğru yoksa internete girmezdim girebiliyorum ama kesiliyor sürekli
Ben dün foruma yazdıktan sonra TürkNet'e de yazdım. Onlar 48 saat içinde çözeriz yazdılar. Sık sık kopma sorunu var dediler. Yani tamam geçiyor ama çok rahatsız edici olmaya başladı oyunun ortasında internet gidip duruyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…