ASUS DSL-N10 Geç Bağlanma Sorunu

Lynfield

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yakın zamanda Asus'un ASUS DSL-N10 modelini aldım. Her şey iyi hoş, arayüz ne kadar Çince gelse de yaptım bir şekilde, internet hemen gelmese de kurcalayarak getirdim falan filan. Şu anda da internete girebiliyorum sorun yok. Fakat şöyle bir şey var ki; bilgisayar açıkken modemi açarsam internet gelmiyor, bazen geliyor ama 3-4 dakika sürüyor gelmesi. Geçen öylesine bilgisayarı açmadan deneyince bir baktım hemen geldi. Böyle kullanmaya başladım fakat cidden sinir bozucu. Ne tür bir sorunum var ben de bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Bence buna sorun demeyelim, bende ağabeyi olan DSL-N14U var. Bilgisayar açıkken modemi açtığım zaman 10-15 saniye gecikmeli geliyor. Ama telefonlarda hemen geliyor, yani anlaşılacağı üzere sorun modemde değil. Velev ki sorun modemde ise ne yapacağız, hemen kötü düşünmemek lazım. Yazılımını güncelleyip deneyeceğiz, yine mi olmadı garantiye gitme zamanı gelmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…