3n3rJixs Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 192 8 Ekim 2018 #1 Başlıkta belirtmiş olduğum DSL N-12E modemi fiber destekler mi? EWAN özelliği ile destekliyormuş. EWAN nedir? Yeni Fiber’e geçeceğim. Arkadaşımda var bu modem. Fiber destekler mi araştırdım bulamadım. EWAN nedir, biri açıklayabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2018
Başlıkta belirtmiş olduğum DSL N-12E modemi fiber destekler mi? EWAN özelliği ile destekliyormuş. EWAN nedir? Yeni Fiber’e geçeceğim. Arkadaşımda var bu modem. Fiber destekler mi araştırdım bulamadım. EWAN nedir, biri açıklayabilir mi? Teşekkürler.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 8 Ekim 2018 #2 Destekler. EWAN dediğimiz şey, sizin modeminizdeki ilk LAN portunu WAN portu gibi kullanabiliyor. Yani modemden Router'a o şekilde bağlayacaksınız.
Destekler. EWAN dediğimiz şey, sizin modeminizdeki ilk LAN portunu WAN portu gibi kullanabiliyor. Yani modemden Router'a o şekilde bağlayacaksınız.
3n3rJixs Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 192 8 Ekim 2018 #3 Mert dedi: Destekler. EWAN dediğimiz şey, sizin modeminizdeki ilk LAN portunu WAN portu gibi kullanabiliyor. Yani modemden Router'a o şekilde bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi modemin ilk 1. Ethernet çıkışından direk bilgisayarımı bağlama işlemi yapicam ?
Mert dedi: Destekler. EWAN dediğimiz şey, sizin modeminizdeki ilk LAN portunu WAN portu gibi kullanabiliyor. Yani modemden Router'a o şekilde bağlayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yani şimdi modemin ilk 1. Ethernet çıkışından direk bilgisayarımı bağlama işlemi yapicam ?
3n3rJixs Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 192 8 Ekim 2018 #4 @Mert yardımınızı bekliyorum teşekkürler.