Merhabalar. Evimde netmaster modem kullanmaktayım lakin wifi sinyali düşük olduğu için özellikli router desteği olan torrent kullanabileceğim DSL-N14U modemini aldım. Router özelliğini kullanıyorum fakat modemin arayüzüne bir türlü giremiyorum. Sürekli netmaster arayüzü çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Cihazı Router moduna alınca IP'leri modemden alıyor ve cihaz arabirimine erişemiyorsunuz maalesef. En azından TP-Link Archer D7 ile denemem böyle oldu. Yine de modeme bir IP adresi verebilmek gerek ama bu konuda yeterince bilgim yok.
DLS-N55u'da arkadaş güncellemeden sonra 192.168.0.1 ile netmaster'a, 192.168.1.1 ile de ASUS'a erişim sağlayabilmekte ama ben yapamıyorum. Evet farklı modemler lakin router modu atnıdır diye düşünüyorum.
Az önce TP-Link Archer D7 arabiriminde biraz vakit geçirdim ve sonunda hallettim. Second IP atadım ve oldu!
Netmaster CBW-383Z4 modemden çıkan LAN kablosu, TP-Link ARcher D7'nin WAN portuna takılı.
Second IP aktif ettim ve artık Netmaster'a 192.168.0.1 ile, TP-Link'e de 192.168.2.1 ile bağlanabiliyorum.
@Recep Baltaş ; konu kilitlenebilir. Arkadaşla güzelce derin tarama yaptık. LAN/WAN olmadığı için direkt köprü yaptık ama olmadı. Sonuç olarak, bir başka modemle değiştirecek. @Egemen@Murat5038 (Etkin olan moderatörlerim), konu kilitlenebilir.