Geç bağlanmadan kastınız modemi kapatıp açtıktan sonra bağlanma süresi ise ve bu bir problemse aynı problemden bende de var. Hiç merak edip ne kadar sürede bağlandığına bakmadım ama 70-80 saniye sürüyor diye tahmin ediyorum. Modeminiz servisten geldikten sonra tekrar kopma problemi olursa farklı bir modemle bir, iki gün test etmeniz gerekir diye düşünüyorum çünkü sorun hatla ilgili de olabilir. Buton hakkında bir fikrim yok ama modem arayüzünde ayarları var. Garanti süreci sancılı olabiliyor, arızalanan ürünün yerine kullanacağımız bir ürün temin etmekte sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Söz konusu müşteri memnuniyeti ise eğer firmanın, müşterilerini mağdur etmemek için arızalanan ürünün yerine benzeri bir ürünü saatler içinde müşterisine teslim etmeli diye düşünüyorum. Kargo ile olur, satıcı firmalar -Vatan Bilgisayar, Teknolsa vb.- ile anlaşılarak yapılabilir. İstendikten sonra yapılır yani... Mesela notebook bozuldu hemen yerine işimizin aksamaması için benzeri bir notebook temin edilmesi gibi. Bunu kasko şirketleri araçlar için yapıyor. Kaza yaptığınızda, aracınız yetkili servisten çıkana kadar araçsız kalmamanız için kasko size araç temin eder ve aracınızın değeri ne ise o değere yakın bir araç bulurlar...
Geçmiş olsun.