Asus DSL-N16 ayarları nasıl olmalıdır?

Slmgdk34

Decapat
Arkadaşlar bu modemi yeni aldım ve uzun süredir internet arızalıydı.Birsürü arıza kaydı,sıfırlama ve güncelleme ile ayarlarımı yaptım,fakat emin değilim. Wifi ve PC de sürekli olmasada yavaşlamalar ve kopmalar yaşıyorum.Turknet yapa santraldeyim,alabildiğim hız en fazla 13 MB. Aynı modemi ve İSS’yi kullanan arkadaşlar ayarlar için ekran görüntüsü atabilirse sevinirim.

Dostum ayarlar hattının kalitesine göre değişir. Benim SNR değerim 3-4 arası ama hattım kaliteli olduğu için düşük SNR değerinde bile kopma yaşamıyorum. Ve en önemlisi kablolu bağlantı kullanıyorum.
TTNET müşterisiyim ve CS-GO tarzı oyunlarda 50-70 ping arası alıyorum. İnternet hızım maksimum 13 MBİT.
İçini rahatlatacaksa buyur. Bende DSL N16 kullanıyorum. CRC değeri tam 6 günlüktür.

Kopma ve yavaslama yasıyor musunuz? Hattım 13 MB sabit kalıyor, anlamadım. Arıza öncesi 26MB civarıydı, en azından 13’ü geçiyordu ve hiç kopma olmuyordu.Kararlılık ayarını neye göre yapmalıyım? Wifi kanalı 11, 40HZ şuan.

Onları ellememeni tavsiye ederim. Eğer hat zayıflaman düşük ise kararlılık ayarını 10 dB yaparak dene.
Kopma ve lag sorunu yaşamıyorum.

TürkNet ile iletişime geçin. FastPath moduna alsınlar. Ayrıca kararlılık ayarınızı 10 dB yapın. Hattınız da sorun yok. Soru olursa kademe kademe yine düşürürsünüz.

10 yaptım şuan fark olmadı. Dediğiniz mod ne işe yarıyor? Hiç duymamıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…