Eki Görüntüle 419834
Adım 1 : Yerel Ağ sekmesi >
Eki Görüntüle 419839
Adım 2 : DHCP Suncusuna tıkla.
Eki Görüntüle 419840
Adım 3:Görseldeki gibi işlemleri ayarlarla.Sonra uygulaya bas sayfa yenilendikten sonra en sondaki DHCP Listesi Çevresinde El İle Atanmış IP (Maks Sınır : 32) kısma gel.
Eki Görüntüle 419841
Adım 4: DESKTOP-xxxx gibi ifade yada bilgisayarının adını bilmiyorsan , bilgisayar sağ tıkla özellikler de orada bilgisayar adı yazıyordur.Bilgisayar adının aynısını resimdeki barda gördüğünde üstüne tıkla ve sonraki adıma geç.
Eki Görüntüle 419843
Adım 5: Buradaki adım çok önemli.Bilgisayarının adına tıkladığında kırmızı ok ile işaretli olan kısımda senin ip farklı olabilir.192.168.1.254 ile değiştir.Ekle kısımdaki artıya tıkla sonra uygulaya bas.Bu adımda bilgisayarımıza belirli bir ip verdik artık o ip ona aittir.Sonraki adıma geçiyoruz.
Eki Görüntüle 419847
Adım 6: Trafik yöneticisine tıkla QoS sekmesinde ilk önce on/off ON moda getir sonra türü de bant genişliği yap ve kaydet.Sonra en sağ köşedeki bardan bant genişliğine tıkla açılan sayfaya geçiyoruz.
Eki Görüntüle 419850
Adım 7: Hedef kısma 192.168.1.2-253 yaz ve indirme kısmına örnek olarak ADSL Bir internet kullanıyorsan 1 indirme 0.2 yükleme ver bu yükleme kısmı çok önemli ev kullanıcısını ping yükseltmesine neden oluyor. 0.2 çok idealdir. 8mbit bir internet hızını kullanan kişiler için.Sonraki adım tekrar ekle butonuna bas ve uygulaya bas.İşlem bu kadar bundan sonra eve gelen herkesin hızı belirttiğimiz şekilde olacak ve istediğin şekilde bilgisayarda interneti kullanıcaksın.
İyi forumlar.