ASUS DSL-N16 modemde internet sürekli kesiliyor

oguzgl12

Femtopat
Daha fazla  
Bu modemi aldım alalı yemin ederim artık çıldıracağım. Her gün kesilmeler internet ışığı yanmasına rağmen sitelerin açılmaması. Ne yapmamız lazım bir bilen var mı?

Sorun altyapında olabilir modemi niye suçluyorsun hemen? İnternet sağlayıcın ile iletişime geç ve durumu anlat.

Bu modemden bende kullanıyordum en son sürüme güncelleyince bende de aynı hatayı vermeye başladı. Evdeki modemde bundan dı onu güncelleme yapmasam bile aynı hatayı vermişti bende çöpe attım. Şimdi keenetic omni dsl kullanıyorum hiç sorun vermedi.

Sorun altyapında olabilir modemi niye suçluyorsun hemen? İnternet sağlayıcın ile iletişime geç ve durumu anlat.
asusu aradım ayar önerdiler yaptım bu arada eklemeyi unutmuşum diğer modemde denediğimde hiçbir sorun olmuyor zyxel de iss ile iletişime geçtim adamlaarın hiçbir suçu yok

hangi modeli kullanıyorsanız yazarsanız sevinirim bende atıp değiştiricem

Bunu kullanıoyum. Belki hattınızda da sorun olabilir. Modem arayüzünden kaç mb hız geldiğine birde snr margin değerlerini kontrol edin.

Bu modemi aldım alalı yemin ederim artık çıldıracağım. Her gün kesilmeler internet ışığı yanmasına rağmen sitelerin açılmaması. Ne yapmamız lazım bir bilen var mı?
Modem arayüzüne girdiğinde CRC hatalarında kaç yazıyor? Birde hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Hangi ISS kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…