ŞahinGöz Kilopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2017 #1 Türknet VDSL'e geçiş yaptım. Modemden kurulum yaparken ADSL olarak algılıyor, el ile nasıl ayarlayabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2017
Türknet VDSL'e geçiş yaptım. Modemden kurulum yaparken ADSL olarak algılıyor, el ile nasıl ayarlayabilirim ?
volkanabi Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2017 #2 Hızlı kurulum ayarı var ordan ID:35 vdsl seçilecek ileri ileri k.adı şifre girişi yapılacak ve tamamdır
Hızlı kurulum ayarı var ordan ID:35 vdsl seçilecek ileri ileri k.adı şifre girişi yapılacak ve tamamdır
ŞahinGöz Kilopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2017 #3 Karşıma böyle bir ekran geliyor. Ne yapmam gerek ?
brkyksknpc Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2017 #4 Bu şekilde; VPI: 8 VCI: 35 VLAN ID: 35
Distingue Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 92 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 1 Aralık 2017 #5 Ben de aynı modeme sahibim ve TürkNet’te ADSL’den VDSL’e geçiş yaptım. Aynı şekilde bağlantı alamıyorum, bir çözüm yöntemi buldunuz mu acaba?
Ben de aynı modeme sahibim ve TürkNet’te ADSL’den VDSL’e geçiş yaptım. Aynı şekilde bağlantı alamıyorum, bir çözüm yöntemi buldunuz mu acaba?
V VacthosR1P Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #6 Aynı sorunu yaşıyorum, acaba çözüm bulundu mu?
volkanabi Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #7 VacthosR1P dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, acaba çözüm bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak açıklarsanız yardımcı oluruz. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2018
VacthosR1P dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, acaba çözüm bulundu mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak açıklarsanız yardımcı oluruz.
B buraks7 Decapat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 2 12 Temmuz 2018 #8 ŞahinGöz dedi: Türknet VDSL'e geçiş yaptım. Modemden kurulum yaparken ADSL olarak algılıyor, el ile nasıl ayarlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm üretebildiniz mi?
ŞahinGöz dedi: Türknet VDSL'e geçiş yaptım. Modemden kurulum yaparken ADSL olarak algılıyor, el ile nasıl ayarlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm üretebildiniz mi?
V VacthosR1P Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2018 #9 buraks7 dedi: Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm üretebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... TTNET'in biraz aptallığıdır bu. Nakil gibi olaylardan sonra internetin VDSL ise direk tanımlayamıyorlar. Birkaç gün beklersen ekipler ilk önce santrale sonra sizin evinize gelip hallederler.
buraks7 dedi: Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm üretebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... TTNET'in biraz aptallığıdır bu. Nakil gibi olaylardan sonra internetin VDSL ise direk tanımlayamıyorlar. Birkaç gün beklersen ekipler ilk önce santrale sonra sizin evinize gelip hallederler.
S sari7 Hectopat Katılım 4 Nisan 2013 Mesajlar 36 26 Kasım 2018 #10 Sorunu nasıl çözdünüz acaba ? Aynı sorundan muzdaribim. @ŞahinGöz