Asus DSL-N16 vs. Zyxel VMG1312-B10D

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar 250 TL bütçem var. Hangi modemi almalıyım? Paketim 16 Mbps yani ADSL. Modem değiştirme isteğim internet arada çok ama çok yavaşlıyor. Kablosuzu istediğim zaman kapatamıyorum ve hız sınırı koyamiyorum. Bunları yapabileceğim bu 2 modemden hangisini tercih etmeliyim? Kullananlar artı ve eksi yönlerini yazabilir mi?

Kendim DSL-N17U kullanıyorum memnunum. Kuzenimde de DSL-N16 mevcut gayet sağlam modem. Aktif olarak firmware güncellemesi geliyor hata düzeltmesi vs. :)

Kendim DSL-N17U kullanıyorum memnunum. Kuzenimde de DSL-N16 mevcut gayet sağlam modem. Aktif olarak firmware güncellemesi geliyor hata düzeltmesi vs. :)
Hiç böyle internetin var gözüktüğü lakin hiç bir siteye giremediğiniz hız testi bile yapamadığınız oldu mu? Bir de çok ısınıyor mu?

Her türlü siteye sorunsuz girebiliyorum. Telefondan Asus Router uygulaması ile istediğin cihazi engelleyip hız düşürmesi yapabilirsin. Isınma durumu oluyor mu bilmiyorum kasa yerinde duruyor cihaz. Fazla ısınmaz modem bu sonuçta .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı