ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 4 Mart 2023 #1 Merhaba Wi-Fi'de anlık kopma yaşıyorum TurkNet kullanıyorum hızımı 75 Mbps'den 50'ye çektim ama bir şey değişmedi sadece Wi-Fi'de oluyor.
Merhaba Wi-Fi'de anlık kopma yaşıyorum TurkNet kullanıyorum hızımı 75 Mbps'den 50'ye çektim ama bir şey değişmedi sadece Wi-Fi'de oluyor.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 4 Mart 2023 #2 ümit zilif dedi: Merhaba Wi-Fi'de anlık kopma yaşıyorum TurkNet kullanıyorum hızımı 75 Mbps'den 50'ye çektim ama bir şey değişmedi sadece Wi-Fi'de oluyor. Genişletmek için tıkla... ASUS DSL modemleri kesinlikle almam. Cok kronik sorunları var. En iyisi AX serileri.
ümit zilif dedi: Merhaba Wi-Fi'de anlık kopma yaşıyorum TurkNet kullanıyorum hızımı 75 Mbps'den 50'ye çektim ama bir şey değişmedi sadece Wi-Fi'de oluyor. Genişletmek için tıkla... ASUS DSL modemleri kesinlikle almam. Cok kronik sorunları var. En iyisi AX serileri.
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 4 Mart 2023 #3 Lıterhf dedi: ASUS DSL modemleri kesinlikle almam. Cok kronik sorunları var. En iyisi AX serileri. Genişletmek için tıkla... Technopat da öneri üzerine satın aldım.
Lıterhf dedi: ASUS DSL modemleri kesinlikle almam. Cok kronik sorunları var. En iyisi AX serileri. Genişletmek için tıkla... Technopat da öneri üzerine satın aldım.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 4 Mart 2023 #4 ümit zilif dedi: Technopat da öneri üzerine satın aldım. Genişletmek için tıkla... TP-Link DSL'de ASUS-FTTH için ideal. VR300 öneririm. İade etmenizi öneririm.
ümit zilif dedi: Technopat da öneri üzerine satın aldım. Genişletmek için tıkla... TP-Link DSL'de ASUS-FTTH için ideal. VR300 öneririm. İade etmenizi öneririm.
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 4 Mart 2023 #5 Lıterhf dedi: TP-Link DSL'de ASUS-FTTH için ideal. VR300 öneririm. İade etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 günlük iade süresini geçti iade edemiyorum.
Lıterhf dedi: TP-Link DSL'de ASUS-FTTH için ideal. VR300 öneririm. İade etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 günlük iade süresini geçti iade edemiyorum.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 5 Mart 2023 #6 ümit zilif dedi: Maalesef 15 günlük iade süresini geçti iade edemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2.el'e koyun derim bir de Garanti'e gonderin.
ümit zilif dedi: Maalesef 15 günlük iade süresini geçti iade edemiyorum. Genişletmek için tıkla... 2.el'e koyun derim bir de Garanti'e gonderin.