ASUS DSL-N66U Yeni Firmware 1.0.6.3

jeanguichard

Hectopat
Deneyelim bakalım. Umarım BETA versiyonlardaki hatalar düzeltilmiştir.

https://www.asus.com/Networking/DSLN66U/#support

- - - Güncellendi - - -

Çok güzel olmuş. DownloadMaster hem local hem de wan üzerinden gayet düzgün çalışıyor. Arayüz hızlanmış gibi geldi. Firmware updateden beri henüz DSL bağlantısında bir kopma yaşamadım. Sadece artık NAS cihazıma passive modda FTP bağlantısı yapamıyorum. Active modda bir sorun yok. Passive modda neden artık FTP bağlantısı sağlanamıyor anlayamadım. Galiba pek de şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba yeni sürüm var mı ?
Diski bağladıktan sonra tüm ışıklar yanıp yanıp söndü. Kapatıp açtım bir kaç kere anca düzeldi.

Ayrıca bu ftp işini bir ara denedim ama bazı klasörlerin içini göstermedi ipadten girerken izleyemedim filmleri

Ben modeme ethernetden bağlı NAS cihazına FTP kullanıyorum ve hiçbir sorun yok. dyndns kullanarak gayet sorunsuz ftp bağlantısı yapabiliyorum wan üzerinden. Daha önce modem ip'yi yollamakta başarısız olabiliyordu bazen. Ayrıca dsl'den düşüyordu ve reboot etmeden de bir daha bağlanmıyordu. Bu sorunların hiçbiri şu an yok. DownloadMaster'a wan üzerinden erişilememe sorunu da tamamen ortadan kalkmış.

Özel bulut için NAS tavsiye ederim. USB'den drive bağlarsanız veri transferi çok yavaş olacaktır. USB'den 6-7mb/s hızını yakaladıysanız şanlısınız.

Kablosuz ağ üzerinden, NAS sürücüye yedekleme yaparken aktarım hızı maksimum ne kadar?

Merhaba, Bende my book live kullanıyorum. Ben normal lan girişine bağlayıp wd2 go üzerinden bağlantı kuruyorum. Siz nasıl bağlanıyorsunuz? Farklı ve daha performanslı bir yöntem ile bağlantı yaptıysanız, öğrenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…