Gruffdream Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 23 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir?
Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.907 Çözümler 175 23 Mart 2021 #2 Gruffdream dedi: Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar.
Gruffdream dedi: Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar.
Gruffdream Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 24 Mart 2021 #3 Görkem Umut dedi: Ekran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyor
Görkem Umut dedi: Ekran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyor
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 24 Mart 2021 #4 Gruffdream dedi: ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyor Genişletmek için tıkla... Oyun içi ısı değerlerini takip edip kendiniz özel olarak fan hızı ayarı yapabilirsin. Overclock yaptıysan da eğer ısınıyor olabilir. Sıcaklıklarını paylaşırsan daha iyi olur. Sonradan artmasının sebebi de toz oluşması olabilir.
Gruffdream dedi: ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyor Genişletmek için tıkla... Oyun içi ısı değerlerini takip edip kendiniz özel olarak fan hızı ayarı yapabilirsin. Overclock yaptıysan da eğer ısınıyor olabilir. Sıcaklıklarını paylaşırsan daha iyi olur. Sonradan artmasının sebebi de toz oluşması olabilir.