ASUS Dual 3060 mı MSI Ventus 3060 Ti mı?

Bütçe
12.000

cuteaybalkans

Femtopat
Daha fazla  
İki ekran kartı da şu an yaklaşık 12.000 lira, başta direkt 3060 Ti olduğu için MSI Ventus alacaktım ama internette çok fazla ısınma şikayeti gördüm, 85 derece sabit diyen bile vardı gözümü korkuttu. Diğer 3060 Ti'lar 15.000-16.000 bandında olduğundan onlara bütçem yetmiyor. ASUS Dual RTX 3060 mı almalıyım yoksa ısınma problemine rağmen MSI Ventus RTX 3060 Ti mı almalıyım? MSI Ventus iki fanlı olan model bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
12000 sadece ekran kartı vereceğinize elinizdeki parçaları satıp 6750 veya 6800 sistem alın?
13K'ya 3060 sistemler var onlardan alırsınız ekran kartını kullanacağım diyosanızda kalan parçalari tek tek satarsiniz.

7500 TL'ye 3060 alabiliyorsunuz. 9500 TL'ye de 3060 TI.

Attığınız iki karttan da daha mantıklı.
XFX modeli 1000 TL fark ile alınabilir.
Yeni sistem mi diziyorsunuz yoksa yalnızca yükseltme mi?

9500 ve 7500tllik kartlar için link atabilir misiniz rica etsem?

yükseltme yapıyorum, nvidia broadcast ve dlss baya seviyorum o yüzden pek amd alasım yok

9500 ve 7500tllik kartlar için link atabilir misiniz rica etsem?

yükseltme yapıyorum, nvidia broadcast ve dlss baya seviyorum o yüzden pek amd alasım yok
Buyrun:

AMD düşünün hocam broadcast kısmı için gelişen özellikler var driver üzerinde zaten FSR'da kötü değil bir araştırmanızı öneririm.

AMD alacağım gibi ama vatan, mediamarkt, itopya falan gibi büyük olan şirketler yerine daha ucuz olması için trendyol veya hepsiburadadan almak gerçekten mantıklı mı? Garanti vb işler sıkıntılı olabilir diye sadece büyük sitelerden bakıyordum ben.

Hepsiburada gibi işletmelerde küçük sayılmaz satıcı yorumları olumluysa garanti sürecinde bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…