ZOTAC GeForce RTX 3070 TWIN EDGE GAMING 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ekran kartı onermeyin sadece hangisi? Antalya'da yasıyorum. Sıcaklık benim icin onemli bir kriter. Hangisi daha fazla ısınır? Hangisi daha uzun omurlu olur? Oyunları 1080p yuksek ya da ultrada oynayacagım.
Arada 6000 tl var farklı serideki iki ürünü karşılaştırmamızı istiyorsun. 3060ti ile 3070 arasında 6000 tl edecek bir fark olduğunu düşünmüyorum ben olsam 3060ti alırdım.
RTX 3070 tercih edebilirsiniz, oyunları Ultra ayarlarda oynatır da 2K çözünürlükte bir tık zor olduğunu söyleyebilirim. VRAM açısından yetersiz. Aslında NVIDIA kartların geneli VRAM açısından yetersiz.
RTX 3070 tercih edebilirsiniz, oyunları Ultra ayarlarda oynatır da 2K çözünürlükte bir tık zor olduğunu söyleyebilirim. VRAM açısından yetersiz. Aslında NVIDIA kartların geneli VRAM açısından yetersiz.
emin misiniz? Arada 3 bin TL gibi bir fark var. sepette indirim yazısını fark etmedim, kusura bakmayın.