N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #11 KARA57 dedi: Teşekkürler şu an NVIDIA var PC de DDU ile direk silip bunu taksam sorun yaratirmi format atmama gerek var mı illa. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüleri kaldırıp sonrasında yeni sürücüyü kurabilirsiniz.
KARA57 dedi: Teşekkürler şu an NVIDIA var PC de DDU ile direk silip bunu taksam sorun yaratirmi format atmama gerek var mı illa. Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüleri kaldırıp sonrasında yeni sürücüyü kurabilirsiniz.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #12 Teşekkürler tekrardan yakın zamanda işlemci de değişirsem süper olacak.
B BersenTR Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #13 Fiyatı çok iyi bence kaçırma.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #14 Aldım aldım çoktan şeyi soracağım bu kart hgmi bağlantıya sahip bende ki monitör eski VGA bağlantı var kablo olarak ne önerirsiniz bu tip bir kablo işimi görür mü? Alfais Al-4600 HDMI to Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais Al-4600 HDMI to Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Aldım aldım çoktan şeyi soracağım bu kart hgmi bağlantıya sahip bende ki monitör eski VGA bağlantı var kablo olarak ne önerirsiniz bu tip bir kablo işimi görür mü? Alfais Al-4600 HDMI to Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais Al-4600 HDMI to Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
P Pskdanvefa Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 22 29 Temmuz 2022 #15 Casback kampanyası bildiğim kadarıyla sadece hepsiburada satıcısında geçerli hocam, isterseniz almadan bir teyit edin.
Casback kampanyası bildiğim kadarıyla sadece hepsiburada satıcısında geçerli hocam, isterseniz almadan bir teyit edin.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #16 Pskdanvefa dedi: Casback kampanyası bildiğim kadarıyla sadece Hepsiburada satıcısında geçerli hocam, isterseniz almadan bir teyit edin. Genişletmek için tıkla... İndirimi Donanım Arşivi'nin paylaşımında gördüm onlar teyit etmişler bu konudan bahsediyordu.
Pskdanvefa dedi: Casback kampanyası bildiğim kadarıyla sadece Hepsiburada satıcısında geçerli hocam, isterseniz almadan bir teyit edin. Genişletmek için tıkla... İndirimi Donanım Arşivi'nin paylaşımında gördüm onlar teyit etmişler bu konudan bahsediyordu.
P Pskdanvefa Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 22 29 Temmuz 2022 #17 KARA57 dedi: İndirimi Donanım Arşivi'nin paylaşımında gördüm onlar teyit etmişler bu konudan bahsediyordu. Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş bizzat Asus'a mail atıp sormuştu, tekrar teyit almakta fayda var.
KARA57 dedi: İndirimi Donanım Arşivi'nin paylaşımında gördüm onlar teyit etmişler bu konudan bahsediyordu. Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş bizzat Asus'a mail atıp sormuştu, tekrar teyit almakta fayda var.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #18 Pskdanvefa dedi: Forumda bir arkadaş bizzat ASUS'a mail atıp sormuştu, tekrar teyit almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam bugün teyit almışlar ama bir de kendim mail atıp sorayım. Newasky dedi: DDU ile sürücüleri kaldırıp sonrasında yeni sürücüyü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım B450 Tomahawk Max var bende sorun yaratmaz degilmi? Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
Pskdanvefa dedi: Forumda bir arkadaş bizzat ASUS'a mail atıp sormuştu, tekrar teyit almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam bugün teyit almışlar ama bir de kendim mail atıp sorayım. Newasky dedi: DDU ile sürücüleri kaldırıp sonrasında yeni sürücüyü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım B450 Tomahawk Max var bende sorun yaratmaz degilmi?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #19 KARA57 dedi: Anladim hocam bugün teyit almışlar ama bir de kendim mail atıp sorayım. Bir şey daha soracağım B450 Tomahawk Max var bende sorun yaratmaz degilmi? Genişletmek için tıkla... B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz.
KARA57 dedi: Anladim hocam bugün teyit almışlar ama bir de kendim mail atıp sorayım. Bir şey daha soracağım B450 Tomahawk Max var bende sorun yaratmaz degilmi? Genişletmek için tıkla... B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz.
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #20 Newasky dedi: B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Ondan sormuştum PCI 4 yok die fazla bir FPS kaybı olmazmış sanırım. Newasky dedi: B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 14 pin ya tek kablo üzerinden gelen 8+8 var PSU da 8+6 olarak takacağım değil mi ekstra PSU'dan kablo almayacağım? Son düzenleme: 31 Temmuz 2022
Newasky dedi: B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Ondan sormuştum PCI 4 yok die fazla bir FPS kaybı olmazmış sanırım. Newasky dedi: B550 olsa daha iyi olurdu. Sorun yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 14 pin ya tek kablo üzerinden gelen 8+8 var PSU da 8+6 olarak takacağım değil mi ekstra PSU'dan kablo almayacağım?