ASUS Dual GeForce GTX 1060 6GB vs MSI GeForce GTX 1060 Armor 6G OCV1 6GB

MSI Armor modelini tercih ederdim. Fiyat farkı önemli. Ama Asus olan stoklarda, diğeri stoklarda yok. Sipariş ile gelecek. Bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.

MSI Armor modelini tercih ederdim. Fiyat farkı önemli. Ama Asus olan stoklarda, diğeri stoklarda yok. Sipariş ile gelecek. Bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.

+MSI Ortalama Kaç günde gelir?
+ASUS ortalama kaç günde gelir?

O konuda ben net bir şey diyemem. Satıcı firma ile iletişime geçerseniz onlar size bu konu hakkında bilgi verirler. Stoklarda olan ürün 1-2 gün içinde elinizde olur ama tedarik süresi 5-7 gün denilen ürünler ortalama 2 haftada falan geliyor diye biliyorum. Satıcı firma ile konuşup teyit etmeden, sitede stoklarda görünen ürünü de sipariş etmeyin. Nanokatolog, diğer firmalardan biraz daha farklı bir politika ile çalışıyor.

Soğutma Açısından Başarılı olan sizce hangisi?

Yukardaki stoklarda butonuna güvenme. Soldan stoktan teslimi seç. Armor stoklarda yok. Onun yerine Palit alabilirsin

Yukardaki stoklarda butonuna güvenme. Soldan stoktan teslimi seç. Armor stoklarda yok. Onun yerine Palit alabilirsin

Stokta olmaması ne gibi sorunlar yaratır? Süre önemli değil aslında önemli olan sağlam ve sıkıntısız bir şekilde adresime ulaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…