ASUS Dual GeForce RTX 4070 alınır mı?

Dostum 21.000 tl'ye satılan 4070 ile 30.000 tl'ye satılan 7900XT'yi karşılaştıran bir arkadaşı çok ciddiye almaya gerek var mı sence ? %40 pahalı bir kartın %18 fazla performansını övüyor arkadaş farkında değil ki bu %18 performansa DLSS dahil değil...

Bir de frame Generation'u AMD desteklemezse satışları düşer. Artık her şey kas gücü değil.

Almadan şunlara da bak bence, aradaki fiyat farkına değer gibi.

Bir de frame Generation'u AMD desteklemezse satışları düşer. Artık her şey kas gücü değil.

AMD satışları çoktan düştü, varsa yoksa stokta kalan 6700 XT'leri iteliyorlar millete VRAM propagandası ile. Frame Generation için gereken optik akış gücü çok fazla, RTX 4000 özellikle bu teknoloji için optimize edilmiş donanımlara sahip.

Benim görüşüm AMD'nin bunu çalıştırabilecek tek serisi RX 7000 olur. Zaten adamlar Aralık ayında FSR 3.0 dediler 8 aydır ses seda yok. NVIDIA Ekim ayında tanıttığı gibi oyunlara eklenmesi başlamıştı.

Bende alacağım sistemde 4060 Ti falan düşünüyorum en düşük. AMD'den vazgeçtim artık. 4070'de alabilirim taksitle alacağımız için.

Bende alacağım sistemde 4060 Ti falan düşünüyorum en düşük. AMD'den vazgeçtim artık. 4070'de alabilirim taksitle alacağımız için.

AMD Frame Generation çıkarana ve RX 7700 ile 7800'ü piyasaya sürene kadar seçenek dışı. VRAM var diye gidip 2-2,5 sene önce çıkmış kartlar sıfır mı alınır?

4070 güzel kart, bu serinin en temizlerden birisi. RX 7800 de zaten 16 GB gelecek öyle bir VRAM dominasyonu da olmayacak arada. Biliyorsun AMD'nin VRAM optimizasyonu daha kötü, RTX 4000 serisininde de VRAM tüketimine yardımcı önbellek var. Kafa kafaya kart olurlar.

Uzun süre boyunca parça değişikliği yapmayacağım için 8 GB 4000 serisi alsammı diye düşündüm. Monitör, klavye dahil olarak alacağım için arada dağlar kadar fark olmuyor taksitle. 12 GB 4070 fırsatı doğdu bu yüzden. AMD'nin VRAM optimizasyonu NVIDIA'ya göre zayıf olduğu için ve Ultra takıntım da olmadığı için 8 GB olsa bile NVIDIA almaya karar verdim 4000 serisinden. 4-5 yıldır Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum. 4060 Ti veya 4060 ile 10 yıl bile idare ederim. Ultra takıntım da yok zaten.

@M3HM3TY o tercih sana kalmış, yalnızca 4070 için diş sıkmak varken 4060 Ti 16 GB almak gibi şeyler yapma. Bu kartlar 1050 Ti 4 GB ile 1060 3 GB'ın yeniden gösterimi.

Millet 3 GB yetmez derken kas gücü farkından sebep 1060 3 GB'ın 1050 Ti'a iki kata yakın fark attığı oyunlar bile çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…