ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC vs Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC

red.dawn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Bu iki karttan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çıkabileceğim maksimum bütçe bu performanstan ziyada uzun vadede ve soğutma konusunda hangisi üzmez.

Hocam işlemcin güçlüyse ASUS Dual daha iyi uyar ama işlemci düşükse ısınmaması için Gigabyte olanı alabilirsin ha ama uzun vade istiyorsan ve acil değilse bunun için biraz para biriktirin açık ara performans farkı var.

Hocam işlemcin güçlüyse ASUS Dual daha iyi uyar ama işlemci düşükse ısınmaması için Gigabyte olanı alabilirsin ha ama uzun vade istiyorsan ve acil değilse bunun için biraz para biriktirin açık ara performans farkı var.

hocam hiçbir şekilde çıkamam ya mümkün değil. İşlemcim i5 13400f. buna göre bakarsan hangisini seçmeliyim?

Hocam hiçbir şekilde çıkamam ya mümkün değil. İşlemcim i5 13400F. Buna göre bakarsan hangisini seçmeliyim?

İşlemcinde ısınma sorunu çok olmuyorsa Dual al ASUS iyi iş yapar bilgisayar çok ısınmıyorsa. Sıcaklık mı sana göre önemli anlayamadım pek. Yine de sen biraz daha araştır yanlış şeyi alma iyi oyunlar. Çok fark olmaz zaten.

İşlemcinde ısınma sorunu çok olmuyorsa Dual al ASUS iyi iş yapar bilgisayar çok ısınmıyorsa. Sıcaklık mı sana göre önemli anlayamadım pek. Yine de sen biraz daha araştır yanlış şeyi alma iyi oyunlar. Çok fark olmaz zaten.
Sıcaklık benim için önemli hocam. Kule tipi soğutucuyla soğutacağım işlemcide sorun olmaz sanmıyorum. Windforce modelini kötüleyen çok kişi var ama işte 3 fanlı. Asus 2 fanlı ve aynı fiyat. bilemedim o yüzden açtım konuyu.

Hala kararsızım Windforce modeli işimi görür mü? Sıcaklık konusunda sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı