ASUS Dual GTX 1060 6 GB OC alınır mı?

Bütçe
3700

Bazkarda

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 2. el ekran kartı almayı planlıyorum. 0'ları stokta olmadığı için "ASUS Dual GTX 1060 6 GB OC" buldum 3750 lira sizce uygun mudur ya da daha uygununu bulursanız Antalya'da oturuyorum Letgo sahibinden her herden olur. Fiyat 3700 üstü olmazsa çok iyi olur. Düşük bütçeliyim işlemci olarak i3-9100F'im var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal-iyi fiyat diyebilirim 6GB model için. Pazarlıkla biraz daha düşebilirseniz kesinlikle alınır. Sorunsuz olması şartıyla tabi. (Furmark testi yapmadan almayın sakın. Ayrıca imkanınız varsa 1-2 saat sağlam grafik gerektiren oyun oynayın. Arkadaki güvenlik bandrolü söküldüyse de dikkatli olun.)

Normal-iyi fiyat diyebilirim 6GB model için. Pazarlıkla biraz daha düşebilirseniz kesinlikle alınır. Sorunsuz olması şartıyla tabi. (Furmark testi yapmadan almayın sakın. Ayrıca imkanınız varsa 1-2 saat sağlam grafik gerektiren oyun oynayın. Arkadaki güvenlik bandrolü söküldüyse de dikkatli olun.)
Adamın dükkanı var zaten test ettirmeden satmam dedi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı