Satıldı ASUS Dual GTX 1070 OC 8GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AtakanD.

Megapat
Makaleler
3
Yer
Antalya
Elimde 1 adet Asus Dual GTX 1070 OC modeli var. Kutusunu dahi açmadım yani ürün sıfır durumundadır. Ciddi alıcılarla görüşebiliriz. Pazarlık mantık çerçevesinde yapılabilir.

Düşündüğüm fiyat: 2300TL
İletişim: [email protected]

Satışın ne acelesi ne de dayatması yoktur. Dileyen teklifini yapıp geçebilir ama gereksiz yorumlarla boğmayalım konuyu.

gtx 1070.jpg

Hayırlı satışlar, normal fiyatı o kadar zaten. 200TL ekleyip 1080 alınıyor. Bunu sana söylemiyorum, piyasanın dengesizliği sadece.
2.500TL'e GTX1080 bulursanız link atabilir misiniz? 5-10 tane alayım değerlenecek buralar :)
Tüm samimiyetimle söylüyorum şuanda 2.500TL'e bulayım en az 5 tane alırım.

2.500TL'e GTX1080 bulursanız link atabilir misiniz? 5-10 tane alayım değerlenecek buralar :)
Tüm samimiyetimle söylüyorum şuanda 2.500TL'e bulayım en az 5 tane alırım.
Daha alıntı yaptığın yazıyı okumuyorsun. Dikkatli bak belki link vardır.

Nanokatalog'un garanti durumu üründen ürüne değişiyor. Benim attığım hiçbir maile dönüş sağlamadılar bazı ürünleri ithalatçı garantili oluyor. Ürünü tedarik etmedeki başarılarını küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz.
MSI Türkiye,
Şimdi kontrol ettim MSI'ın satıcıları arasında da yoklar.
Attığınız ürün icin ithalatçı garantili dememizin bir mahsuru yoktur sanırım.

Nanokatalog'un garanti durumu üründen ürüne değişiyor. Benim attığım hiçbir maile dönüş sağlamadılar bazı ürünleri ithalatçı garantili oluyor. Ürünü tedarik etmedeki başarılarını küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz.
MSI Türkiye,
Şimdi kontrol ettim MSI'ın satıcıları arasında da yoklar.
Attığınız ürün icin ithalatçı garantili dememizin bir mahsuru yoktur sanırım.
Siz sadece var mı diye sordunuz ben o yüzden attım linki:) Evet pek güvenilir değil tedarik konusunda ama makul fiyatlara rastlayıp, alıp, memnun kalan kişiler de var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı