voorhes3d Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus EX-A320M Gaming Ram: Kingston Fury Beast 8GB ddr4 SSD: MSI 500GB m.2 CPU: Ryzen 5 5600 PSU: MSI MAG 550W GPU: Asus Rog RX570 4GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2025 #1 İkinci el ASUS Dual GTX 1070 white aldım fakat kutusunu hiçbir yerde bulamadım. Nereden bulabilirim veya elinde olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? Sadece kutusunu istiyorum.
İkinci el ASUS Dual GTX 1070 white aldım fakat kutusunu hiçbir yerde bulamadım. Nereden bulabilirim veya elinde olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi? Sadece kutusunu istiyorum.
ZalımFerguson Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 739 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek talebe 28 Haziran 2025 #2 Sahibinden de bulabilirsen bulursun Facebook gruplarinada bak diyeceğim de orada bulamazsın gibi.
voorhes3d Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus EX-A320M Gaming Ram: Kingston Fury Beast 8GB ddr4 SSD: MSI 500GB m.2 CPU: Ryzen 5 5600 PSU: MSI MAG 550W GPU: Asus Rog RX570 4GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2025 #3 ZalımFerguson dedi: Sahibinden de bulabilirsen bulursun Facebook gruplarinada bak diyeceğim de orada bulamazsın gibi. Genişletmek için tıkla... kartı zaten sahibindenden aldım hocam kutusuz aldım baya baktım sadece kutu satan kimse yok
ZalımFerguson dedi: Sahibinden de bulabilirsen bulursun Facebook gruplarinada bak diyeceğim de orada bulamazsın gibi. Genişletmek için tıkla... kartı zaten sahibindenden aldım hocam kutusuz aldım baya baktım sadece kutu satan kimse yok
ZalımFerguson Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 739 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek talebe 2 Temmuz 2025 #4 voorhes3d dedi: Kartı zaten sahibindenden aldım hocam kutusuz aldım bayağı baktım sadece kutu satan kimse yok. Genişletmek için tıkla... Denk gelmen lazım 3 ay öncesine kadar kutusunu satan vardı Konya'da. Şimdi satan olmaz kutu alıcısı yok çünkü piyasayı takip et.
voorhes3d dedi: Kartı zaten sahibindenden aldım hocam kutusuz aldım bayağı baktım sadece kutu satan kimse yok. Genişletmek için tıkla... Denk gelmen lazım 3 ay öncesine kadar kutusunu satan vardı Konya'da. Şimdi satan olmaz kutu alıcısı yok çünkü piyasayı takip et.