ASUS Dual GTX 1650 OC alınır mı?

KyRoSs

Centipat
Daha fazla  
ASUS'un Dual serisinden GTX 1650 OC ile i5 10400F ya da i3 10105F nasıl gider? Malum PC piyasası ve ekran kartı fiyatları yüzünden daha üst bir ekran kartı bütçemi aşıyor. 1650'ye kalmak istemezdim :(

ASUS'un Dual serisinden GTX 1650 OC ile i5 10400F ya da i3 10105F nasıl gider? Malum PC piyasası ve ekran kartı fiyatları yüzünden daha üst bir ekran kartı bütçemi aşıyor. 1650'ye kalmak istemezdim :(

Almamak için hiçbir sebep yok gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bu ekran kartına 7K verilmez. Böyle bir ürün alsanız kat kat daha iyi.
6500 XT bir hayal kırıklığı bence performans olarak tatmin edici değil. Ayrıca bu sistemdeki modeli tek fanlı bir yapıya sahip. Ama önerin için teşekkür ederim

6500 XT bir hayal kırıklığı bence performans olarak tatmin edici değil. Ayrıca bu sistemdeki modeli tek fanlı bir yapıya sahip. Ama önerin için teşekkür ederim

Hayal kırıklığı? PCI-e 4.0 ile kullanacaksın attığım sistemi alırsan. 3.0'da bile 1650'den çok daha güçlü. Ha paranızı ziyan etmek istiyorsanız siz bilirsiniz. :D

1650 dedikleri kadar kötü değil ha belki bazı dengesiz oyunları istediğin ayarlarda oynayamazsın ama üzeceğinide sanmam. Tabi hangi 1650 olduğuda önemli. Bendeki şu an almadan önce izlediğim oyun testlerinden daha fazla performans veriyor sistemin geri kalanı 8 9 yıllık olmasına rağmen. Şu an alınacaksa 6500xt her türlü daha güçlü bir ekran kartı en kötü senaryoda benzer performans veriyor 1650 ile. Ben alırken 6500xt olsaydı onu alırdım büyük ihtimalle ancak benim işlemcim pci-e 2 destekliyor sadece, performansı nasıl olurdu bilmiyorum.
Bu arada 7 k uçuk bir rakam bunu inceleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı