Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 15 Eylül 2019 #11 @dogant Palit tek fan modeli bu yüzden Asus TUF, Phoenix ve Dual modellerinden daha iyi performans sunuyor.
@dogant Palit tek fan modeli bu yüzden Asus TUF, Phoenix ve Dual modellerinden daha iyi performans sunuyor.
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 15 Eylül 2019 #12 Katılıyorum önermiyordum da zaten.
zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #13 Sonuç olarak birçok kişi kazıklandı.
Tolga15 Decapat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 38 15 Eylül 2019 #14 Palit GTX1660Tİ Dual almayı düşünüyorum sizce ısınma sorunu yaşar mıyım?
zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #15 Tolga15 dedi: Palit GTX1660Tİ Dual almayı düşünüyorum sizce ısınma sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tolga15 dedi: Palit GTX1660Tİ Dual almayı düşünüyorum sizce ısınma sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gablov Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 793 Çözümler 2 Yer Königsberg Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #16 Inotorious dedi: MSI'dan şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Fırsattan istifade...
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #17 Inotorious dedi: MSI'dan şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş marka fanlığı yapmayın soğutmasına iyi bakın diye paylaşım yapmış. Sizin altına yaptığınız yorum trajikomik olmuş sanki biraz.
Inotorious dedi: MSI'dan şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş marka fanlığı yapmayın soğutmasına iyi bakın diye paylaşım yapmış. Sizin altına yaptığınız yorum trajikomik olmuş sanki biraz.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Eylül 2019 #18 Asus Dual modeli göstermelik çift fanlı bir model. Phoenix'e daha yakın. Ama fiyatı da ona göre nispeten daha uygun.
Asus Dual modeli göstermelik çift fanlı bir model. Phoenix'e daha yakın. Ama fiyatı da ona göre nispeten daha uygun.
Inotorious Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 768 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #19 eeburak11 dedi: Arkadaş marka fanlığı yapmayın soğutmasına iyi bakın diye paylaşım yapmış. Sizin altına yaptığınız yorum trajikomik olmuş sanki biraz. Genişletmek için tıkla... Marka fanlığı yapmıyorum, uzun süredir kullandığım üründen memnu kaldığım için böyle bir yorum yaptım. MSI'ın Ekran Kartında yakaladığı başarıyı Anakartlarda yakalayamadığını biliyorum mesela.
eeburak11 dedi: Arkadaş marka fanlığı yapmayın soğutmasına iyi bakın diye paylaşım yapmış. Sizin altına yaptığınız yorum trajikomik olmuş sanki biraz. Genişletmek için tıkla... Marka fanlığı yapmıyorum, uzun süredir kullandığım üründen memnu kaldığım için böyle bir yorum yaptım. MSI'ın Ekran Kartında yakaladığı başarıyı Anakartlarda yakalayamadığını biliyorum mesela.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 20 Eylül 2019 #20 Anakart konusunda Gigabyte'ı her zaman bir tık önde buluyorum çünkü daha kaliteli bileşenler kullanılıyor. Ama bu konuda şunu söyleyebilirim paranı fazla verirsen zaten memnun kalırsın. Önemli olan daha düşük fiyata daha iyi performans sunabilmek.
Anakart konusunda Gigabyte'ı her zaman bir tık önde buluyorum çünkü daha kaliteli bileşenler kullanılıyor. Ama bu konuda şunu söyleyebilirim paranı fazla verirsen zaten memnun kalırsın. Önemli olan daha düşük fiyata daha iyi performans sunabilmek.