E Efe Alçı Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 111 4 Ocak 2021 #1 RTX 3070 için ASUS Dual veya Gigabyte vision düşünüyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var.
RTX 3070 için ASUS Dual veya Gigabyte vision düşünüyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var.
G gaggakankuşu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Gigabyte 3 fan olması cazip geliyor, ama kullanıcı yorumu almakta fayda var.
Z Zafer1 Kilopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #3 Fiyat eşit ise Gigabyte almak daha mantıklı gibi, soğutması daha iyi gözüküyor.
M.Erdoğan Decapat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 16 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ocak 2021 #4 Asus Dual 3070 kullanıcısıyım. Çift fan olması sizi korkutmasın. Soğutmasında en ufak bir problem yok. Üç fanlı kartlardan farkı yok.
Asus Dual 3070 kullanıcısıyım. Çift fan olması sizi korkutmasın. Soğutmasında en ufak bir problem yok. Üç fanlı kartlardan farkı yok.
G gaggakankuşu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 M.Erdoğan dedi: ASUS Dual 3070 kullanıcısıyım. Çift fan olması sizi korkutmasın. Soğutmasında en ufak bir problem yok. Üç fanlı kartlardan farkı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yükte kaç dereceyi görüyor?
M.Erdoğan dedi: ASUS Dual 3070 kullanıcısıyım. Çift fan olması sizi korkutmasın. Soğutmasında en ufak bir problem yok. Üç fanlı kartlardan farkı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yükte kaç dereceyi görüyor?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Ocak 2021 #6 Dual serisinin soğutması yenilendi. Vision'a o kadar para vermeyin, ASUS Dual alın.
M.Erdoğan Decapat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 16 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 4 Ocak 2021 #7 gaggakankuşu dedi: Hocam yükte kaç dereceyi görüyor? Genişletmek için tıkla... Premiere'de yarım saatlik 4k video render işleminde max 63 dereceyi gördü. Oyun kısmında bir bilgi veremiyorum maalesef
gaggakankuşu dedi: Hocam yükte kaç dereceyi görüyor? Genişletmek için tıkla... Premiere'de yarım saatlik 4k video render işleminde max 63 dereceyi gördü. Oyun kısmında bir bilgi veremiyorum maalesef
G gaggakankuşu Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #8 M.Erdoğan dedi: Premiere'de yarım saatlik 4K video render işleminde Max 63 dereceyi gördü. Oyun kısmında bir bilgi veremiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olun.
M.Erdoğan dedi: Premiere'de yarım saatlik 4K video render işleminde Max 63 dereceyi gördü. Oyun kısmında bir bilgi veremiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olun.