H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 9 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar alacağım sisteme bayağı bir overclock yapmayı düşünüyorum. 240mm sıvı soğutma da alacağım. Acaba ekran kartına overclock yaparsam ısınma sorunu olur mu?
Arkadaşlar alacağım sisteme bayağı bir overclock yapmayı düşünüyorum. 240mm sıvı soğutma da alacağım. Acaba ekran kartına overclock yaparsam ısınma sorunu olur mu?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #2 Niye OC planlıyorsun? 2070 neyine yetmiyor hangi çözünürlükte kullanacaksın?
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #3 Neden böyle bir gereksinim görüyorsunuz ki, zaten güçlü bir kart yüksek ayarlarda iyi iş çıkaracaktır.
Neden böyle bir gereksinim görüyorsunuz ki, zaten güçlü bir kart yüksek ayarlarda iyi iş çıkaracaktır.
H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 10 Mayıs 2020 #4 tugoli dedi: Niye OC planlıyorsun? 2070 neyine yetmiyor hangi çözünürlükte kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Xsparrow dedi: Neden böyle bir gereksinim görüyorsunuz ki, zaten güçlü bir kart yüksek ayarlarda iyi iş çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... 240Hz monitörüm var her oyunda 240fps almayı istiyorum. Hem ayarlardan kısıp hemde overclock yapmayı düşünüyorum.
tugoli dedi: Niye OC planlıyorsun? 2070 neyine yetmiyor hangi çözünürlükte kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Xsparrow dedi: Neden böyle bir gereksinim görüyorsunuz ki, zaten güçlü bir kart yüksek ayarlarda iyi iş çıkaracaktır. Genişletmek için tıkla... 240Hz monitörüm var her oyunda 240fps almayı istiyorum. Hem ayarlardan kısıp hemde overclock yapmayı düşünüyorum.