ASUS dual RTX 3060'ım var. Dün Max 73 derece iken bugün direk 78-80 ne olur yardım edin. Bir de bilmeden içini açtım garanti gitti bilgisayarcıya götürdüm macun değiştirdi ve formatladı hala geçmedi. Rica ederim yardımcı olun geçmiş olsun kart ölmüş gibi şeyler yazmayın. İtopya ile konuşsam rica etsem 14 yaşımdayım falan desem bilmiyordum rica etsem garantiye alın desem ne olur?
ASUS dual RTX 3060'ım var. Dün Max 73 derece iken bugün direk 78-80 ne olur yardım edin. Bir de bilmeden içini açtım garanti gitti bilgisayarcıya götürdüm macun değiştirdi ve formatladı hala geçmedi. Rica ederim yardımcı olun geçmiş olsun kart ölmüş gibi şeyler yazmayın. İtopya ile konuşsam rica etsem 14 yaşımdayım falan desem bilmiyordum rica etsem garantiye alın desem ne olur?
İstersen 4 yaşında ol kartın içine etmişsiniz mahalle bilgisayarcısı ile, garantisi iptal oldu o kartın ücretsiz bakmazlar. Olan olmuş gidip kaliteli bir termal macun siparişi verin de onu sürsün. Bilgisayarcı kilosu 10 TL olan macun kullanmıştır, içindeki kaliteli macundan da olmuşsundur.
Bugüne kadar gördüğü en güçlü kart 1050 Ti olan adamlara RTX 3060 götürürsen formatla bilgisayar soğutmaya çalışır. Kart üretildiği güne lanet ediyordur şu anda.
Bugüne kadar gördüğü en güçlü kart 1050 Ti olan adamlara RTX 3060 götürürsen formatla bilgisayar soğutmaya çalışır. Kart üretildiği güne lanet ediyordur şu anda.
Böyle kullanmaya devam edebilirsiniz, ürünü servise gönderip ücretini ödeyerek bakımını yaptırabilirsiniz ya da yukarıda @kino arkadaşın belirttiği gibi kaliteli bir macun alarak macunu değiştirebilirsiniz. Açıkçası sürülen macunun kaliteli olduğunu ben de düşünmüyorum.
Tüm sistemini, sıcaklıkları hangi programla ölçtüğünü, ne zaman bu sıcaklıklara ulaştığını yazar mısın?
Odanın sıcaklığı nedir? Kasan nedir? Kasanın fanları doğru şekilde mi yerleştirildiler? Yavaş mı hızlı mı çalışıyorlar? Ekran kartının fanları ne durumda? Yavaş mı hızlı mı?