ASUS Dual RTX 3060 78-80 derecede çalışıyor

Dostum sana tavsiyem daha o bilgisayarcıya götürme kartı git yetkili servise ver. Garanti bitse dahi ücretli onarım yaparlar. En azından işi bilenlere yaptırmış olursun.
Bilmediğin işlere girişmeyeceksin işte.
Ha 80° çok mu dersen değil ama için rahat edecekse servise ver.

Hocam bir tavsiye verseniz bir ayar falan.

Yukarıda tavsiye verdim, yapılacak bir ayar yok bilgisayarcı dandik macun sürmüş ve kartın içine etmiş, doğru düzgün vidaladığı bile şüpheli. Kasan da büyük ihtimalle kötü bir model soğutmuyor.

Garantisi devam eden kartın içini mi açtırdın, kafanız mı iyi arkadaş gönderin servise ne diye risk alıyorsunuz geçmiş olsun kartın garantisi gitti biz ne yapalım şimdi İtopya ya gönderip 14 yaşında olduğunu söylesen ne olur teknik servis karta izinsiz müdahale edilmiş garanti dışı der geri gönderir böyle bir şey yapmadan önce bir konu aç danış garantiye yazık olmuş

55 tllik macun aldım

Bugüne kadar gördüğü en güçlü kart 1050 Ti olan adamlara RTX 3060 götürürsen formatla bilgisayar soğutmaya çalışır. Kart üretildiği güne lanet ediyordur şu anda.
Gerçekten kartın yerinde olmak istemezdim. Geçen gün Youtube'da bir bilgisayarcı gördüm adam kartı açıyor 2 saat işlemini yapıyor sonra çipin üzerindeki macunu silmeden üzerine macun sıkıp kartı kapatıyor. Ki bu bence iyi hali kamera önünde olmasa ne yapar Allah bilir.

bilsem yapar mıydım aklımın ucundan geçmedi arabanın kaputunu açınca garanti dışı kalır mı

bilsem yapar mıydım aklımın ucundan geçmedi arabanın kaputunu açınca garanti dışı kalır mı
Benzetme hatalı bu senaryoda aracın kaputu kasa kapağı oluyor sen şuan motor bloğunu söktün.
Kaldı ki araç motoru nanoteknoloji ile üretilen bir ürün kadar hassas değil.
Ki günümüzde bu kartları mahalle bilgisayarcısına vermek yürek ister. Ben olsam garantisi bittikten sonra bile ücret karşılığında yetkili servise verirdim.
@kino kusura bakmayın yazdığınızı tekrar yazmış gibi oldum telefonda olduğum için sayfayı yenilemedikçe mesajlar yenilenmiyor o yüzden görmedim.
Birde bir şeyi daha merak ediyorum kartı sökmen için soğutucu bloğu PCB ye sabitleyen 4 ana vida var ve bu vidaların üzerinde Garanti Void diye yazıyor onuda mı görmedin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…