F forhalf Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #11 styp dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için o zaman ön paneli takıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de çok kafaya taktiysaniz tercih edilen sıcaklık ayarlarini GeForce Experience'tan ayarlayabiliriz.
styp dedi: Teşekkür ederim bilgilendirme için o zaman ön paneli takıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de çok kafaya taktiysaniz tercih edilen sıcaklık ayarlarini GeForce Experience'tan ayarlayabiliriz.
S styp Hectopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 119 29 Temmuz 2023 #12 forhalf dedi: Tabii ki de çok kafaya taktiysaniz tercih edilen sıcaklık ayarlarini GeForce Experience'tan ayarlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu sıcaklıklar benim iyice canımı sıkmaya başlamıştı.
forhalf dedi: Tabii ki de çok kafaya taktiysaniz tercih edilen sıcaklık ayarlarini GeForce Experience'tan ayarlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bu sıcaklıklar benim iyice canımı sıkmaya başlamıştı.