ASUS Dual RTX 3060 Ti OC vs RX 6650 XT Mech 2X OC

Ain Soph

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Ryzen 5 5600 veya Intel i3 12100F işlemcilere hangi ekran kartı yakışır? RTX 3060 Ti veya RX 6650 XT civarı AMD düşünüyorum. Birçok video izledim ve NVIDIA yazılım vb konusunda veya DLSS konusunda vb daha iyi olduğu açık. Ve ASUS Dual da soğutması çok mükemmel. Fakat AMD taraftarları da AMD'nin yazılım konusunda 6xxx serisi NVIDIA'ya yaklaştığını fakat hala yapmaları gereken düzenlemeler upgradeler olduğunu söyledi. 17.000 TL civarında hangisini almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
3060ti tavsiye ederim ancak ben de dual 3060ti v2 kullanıyorum (kasadan ve havaların sıcak olduğu için olabilir) ısınıyor ve cw var.

r5 5600 tak kesinlikle

Hocam 17k bütçeniz varsa hiç bu kartlarla bakmayın bile 4070 sizin için çok iyi bir seçim olacaktır.

3060 Ti'dan daha iyi performans verir değil mi? Ve işlemcisi sanırım yeterli ekran kartını besleyebilir çünkü RTX 3060 Ti ve Ryzen 5 5600 almayı düşünüyordum.

Hocam tabii ki de besler 3060 Ti ile de hemen hemen aynılar birbirlerine çok yakınlar ben oyun performansı istiyorum ve daha ekonomik istiyorum derseniz AMD çok iyidir 6000 serisinde drivler sorunu yok yani RX 6600'lerden yok ama NVIDIA da iyidir ben 2 gün önce RX6600 aldım NVIDIA'dan geçtim ama karar sizin hocam.

Bir kaç tane daha sistem atıyım

Fiyat bütçenize göre en iyi sistemleri attım umarım sizin için en hayırlısını alabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…