Ventus 3X 760 TL daha pahalı. Siz olsanız hangisinden birisini alırsınız? Farklı model önerisi istemiyorum.
Anakartım ve kasam MSI, belki ekran kartının da MSI olması daha hoş gözükebilir diye düşünüyorum.
ASUS Dual serisinde azımsanmayacak derecede coil whine sorunları vardı RTX 30 ve RX 6000 serisi modellerde, eğer çözülmediyse kesinlikle tercih edilmemeli. Soğutması da çok orta karar, hele Ventus 3X karşısında iyice kötü kalır.
ASUS Dual serisinde azımsanmayacak derecede coil whine sorunları vardı RTX 30 ve RX 6000 serisi modellerde, eğer çözülmediyse kesinlikle tercih edilmemeli. Soğutması da çok orta karar, hele Ventus 3X karşısında iyice kötü kalır.
Evet ses var ama rahatsız edici şekilde değil kartı önerir miyim kesinlikle öneriyorum çünkü kartın soğutması aşırı iyi neredeyse her zorlayıcı oyunda 60 dereceyi görmüyorum bile çoğunda 50 civarı tek sorunu coil whine ve ışıklandırma bulunmuyor biraz tuzsuz duruyor keşke herhangi ufak bir ışıklandırma olsaydı ama onun dışında her şey çok iyi he bu arada ekran kartım ASUS Dual RTX 4060 Ti