4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #21 Hazır mı toplamak mı daha ucuza geliyor?
AthenaBey Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #22 Rustin Cohle dedi: Tebilon sitesinden aldım gece 4 civarı idi 5 stok indirim yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu indirimlerden anında nasil haberiniz oluyor. Bende bulabiliyorum ama genelde denk gelemiyorum iyi indirimlere. Bu 401146 dedi: Hazır mı toplamak mı daha ucuza geliyor? Genişletmek için tıkla... Bütcene bağlı tabiki ama şuan neredeyse her bütçede hazır sistem daha mantikli.
Rustin Cohle dedi: Tebilon sitesinden aldım gece 4 civarı idi 5 stok indirim yapmışlardı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu indirimlerden anında nasil haberiniz oluyor. Bende bulabiliyorum ama genelde denk gelemiyorum iyi indirimlere. Bu 401146 dedi: Hazır mı toplamak mı daha ucuza geliyor? Genişletmek için tıkla... Bütcene bağlı tabiki ama şuan neredeyse her bütçede hazır sistem daha mantikli.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 11 Şubat 2022 #23 AthenaBey dedi: Hocam bu indirimlerden anında nasıl haberiniz oluyor. Bende bulabiliyorum ama genelde denk gelemiyorum iyi indirimlere. Genişletmek için tıkla... 7/24 PC ile işim olduğundan dolayı hep başındayım o yüzden takip ediyorum.
AthenaBey dedi: Hocam bu indirimlerden anında nasıl haberiniz oluyor. Bende bulabiliyorum ama genelde denk gelemiyorum iyi indirimlere. Genişletmek için tıkla... 7/24 PC ile işim olduğundan dolayı hep başındayım o yüzden takip ediyorum.