Asus Dual RX 460 için Anakart, İşlemci ve RAM

MSI H110M PRO-VD » Review and Benchmark Motherboard
1 x PCIe x16 slots
2 x PCIe x1 slots
0 x PCI Slots

O zaman Anakartı
B150M Pro-Vdh
8 GB Kingston HyperX 2133 CL14 Ram
i3 6100 3.7 Ghz siparis veriyorum tamammıdır?

BM150 iş kartıdır. Oyun için gaming sürümü gerekir.

Yahu gaming serisi anakart olsa ne olur, olmasa ne olur? Gaming serisi olmayan anakartlarda oyun oynanmaz mı yani? Gaming serisi anakartların ethernet, ses kartları ve anakart üzerindeki elektrik devrelerinin sayıları farklı olmaktalar. Ancak size önerdiğim anakart; işte de, oyunda da, sistem bileşenlerinde asla sıkıntı yaratmaz.

Doğru anakart iyi. MSI B150M Bazooka da alınabilir. Kusura bakma konu ile alakasız birşey soracağım. İşlemcin X4 840K ve ekran kartın GTX 960 darboğaz olmuyor mu ? Kusura bakmayın gerçekten. Konuyu saptırmak gibi bir niyetim yok. Merak ettim.

Ekran kartım üst seviye olduğu için; oyunlardaki grafiklerin yükünü ekran kartına veriyorum. Bu da GPU kullanımının 99'un altına düşmemesini sağlıyor. Şu ana kadar işlemcimin, 960'ın GPU kullanımını düşürüp darboğaz yaptığına şahit olmadım. Tabi bu söylediklerim 1080p çözünürlük için geçerli.

Son düzenleme:
Çoğu konuda yapar diyorlar. Özellikle işlemciye yüklenen oyunlarda. Onun için sordum.

Mesela GT 5 işlemciye yüklenen bir oyundur. Kaç FPS alıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…