ASUS Dual RX 5500 XT vs Palit 1650 Super

hakanaktas

Hectopat
İkisininde işlemcisi aynı 10100F, ancak iki kart sıcaklık değerleri olsun FPS değerleri olsun çok yakınlar. Bende çok kararsız kaldım, siz olsanız ne tercih ederdiniz veya ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ASUS Dual-RX 5500 XT-O4G-EVO AMD Radeon RX 5500 XT 4 GB GDDR6 128Bit.

Palit GeForce GTX1650 Super GP OC 4 GB GDDR6 128 Bit ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:

RX 5500 XT tercih ederim.
Yanılmıyorsam, son güncellemelerden sonra 1660S dengi olmuştu.

GTX 1650 Super ve RX 5500 XT aynı performansı veriyor, AMD öneririm tüm ekran kartlarına driver güncellemeleri yapıyorlar.

Oyun konusundan, amd nin düşük fiyatlı ekran kartları daha iyidir. Fakat 1650 Super'de boş bir kart değil.
GTX 1650 Super ve RX 5500 XT aynı performansı veriyor, AMD öneririm tüm ekran kartlarına driver güncellemeleri yapıyorlar.
Elle güncelleme konusunda, driverları amd berbat bir sistemi var açıkcası, eski bir amd laptop kullanıyordum. Yeni çıkan driveri yükleyemiyordum, yüklediğimde donmalar takılmalar oluyordu ddu üzerinden, kaldırıyordum ancak öyle kullanabiliyordum driver konusunda NVIDIA daha iyidir. Benim kararım o yönde hem rahat ve kolay bir arayüzü var, istediğin şeyi hemen bulabiliyorsun. Amd gibi yok R5 mi? radeon mu? graphics mi? falan demiyor.

Sakin ol sadece güncelleme yapıyorlar dedim, driverları iyi değil biliyorum.

Yani haklısın yeni driver yapıyorlar 1-2 FPS kaybediyoruz.

Yani haklısın yeni driver yapıyorlar 1-2 FPS kaybediyoruz.

1650S. RX 5500 XT 8 GB olsa 5500 XT derdim.

Hazır sistem galiba bu bahsettikleriniz. Direk sistem linki paylaşırsanız daha iyi olur. Diğer sistem parçaları hakkında da yorum yaparız.

Hazır sistem galiba bu bahsettikleriniz. Direk sistem linki paylaşırsanız daha iyi olur. Diğer sistem parçaları hakkında da yorum yaparız.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…