uveeys Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar selam. Gördüğünüz sistemi aldım fakat biraz korkuyorum nedeni de bu Watt değeri, ekran kartına veya diğer parçalara yetemeyeceğinden kaynaklı. Sizce bu sistemle maksimum detayda CPU-GPU sıcaklığı ne olur? Teşekkürler... Dosya Ekleri Studio_20200501_193528.jpg 147 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar selam. Gördüğünüz sistemi aldım fakat biraz korkuyorum nedeni de bu Watt değeri, ekran kartına veya diğer parçalara yetemeyeceğinden kaynaklı. Sizce bu sistemle maksimum detayda CPU-GPU sıcaklığı ne olur? Teşekkürler...
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Mayıs 2020 #2 550W o sistem için fazlasıyla yeterli, PSU da zaten kaliteli bir ürün. Sıkıntı çıkartmaz. Asus DUAL RX 580 soğutması çok iyi değil, onun yerine 5500 XT 8 GB modeline bakabilirsiniz. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H modelini öneririm.
550W o sistem için fazlasıyla yeterli, PSU da zaten kaliteli bir ürün. Sıkıntı çıkartmaz. Asus DUAL RX 580 soğutması çok iyi değil, onun yerine 5500 XT 8 GB modeline bakabilirsiniz. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H modelini öneririm.
uveeys Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Mayıs 2020 #3 Caner Uncu dedi: 550W o sistem için fazlasıyla yeterli, PSU da zaten kaliteli bir ürün. Sıkıntı çıkartmaz. Asus DUAL RX 580 soğutması çok iyi değil, onun yerine 5500 XT 8 GB modeline bakabilirsiniz. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim ve bir sorum daha olacak. Pubg ,Gta 5 ,warzone tarzı grafik isteyen oyunlarda high grafiklerde kaç fps alır ?
Caner Uncu dedi: 550W o sistem için fazlasıyla yeterli, PSU da zaten kaliteli bir ürün. Sıkıntı çıkartmaz. Asus DUAL RX 580 soğutması çok iyi değil, onun yerine 5500 XT 8 GB modeline bakabilirsiniz. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim ve bir sorum daha olacak. Pubg ,Gta 5 ,warzone tarzı grafik isteyen oyunlarda high grafiklerde kaç fps alır ?
VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.053 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #4 uveeys dedi: Öncelikle teşekkür ederim ve bir sorum daha olacak. Pubg ,Gta 5 ,warzone tarzı grafik isteyen oyunlarda high grafiklerde kaç fps alır ? Genişletmek için tıkla... 60 FPS üstünü rahatlıkla alırsın. O kasayı kullandım. Malzeme kalitesi mükemmel çelik zaten. PSU'da gayet kaliteli ekran kartı yükseltme bile yapabilirsin ileride.
uveeys dedi: Öncelikle teşekkür ederim ve bir sorum daha olacak. Pubg ,Gta 5 ,warzone tarzı grafik isteyen oyunlarda high grafiklerde kaç fps alır ? Genişletmek için tıkla... 60 FPS üstünü rahatlıkla alırsın. O kasayı kullandım. Malzeme kalitesi mükemmel çelik zaten. PSU'da gayet kaliteli ekran kartı yükseltme bile yapabilirsin ileride.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Mayıs 2020 #5 Youtube'a girerek bunun cevabını bulabilirsiniz. ''RX 580 GTA 5'' yazdığınızda yüzlerce test videosu çıkıyor. Genel olarak 60 FPS üstünde oynatır. Dediğim gibi 580 yerine 5500 XT 8 GB al.
Youtube'a girerek bunun cevabını bulabilirsiniz. ''RX 580 GTA 5'' yazdığınızda yüzlerce test videosu çıkıyor. Genel olarak 60 FPS üstünde oynatır. Dediğim gibi 580 yerine 5500 XT 8 GB al.