Satılık ASUS DUAL RX 580 8 GB

Makaleler
1
Tamamen oyun amaçlı kullanıldı, madencilik yapılmadı. Piyasada çok fazla madencilik yapılmış kart var ancak sizi temin ederim -ve kanıtlayabilirim ki- madencilik yapılmadı. Bütün bakımlarını satacağım için serviste yaptırdım. Garantisi bitmiş durumda. Şu anda güncel bir kasa topladım ancak bütçem yetmediği için hala RX 580 8 GB kullanıyorum yani hala kasa içinde aktif kullanımda. Bunu satıp RTX 3060 Ti yada RTX 3070 alacağım. İsteyene video çekerim kasa içinde olacak şekilde hatta gerekirse oyun testlerini de yaparım. Kart temiz, istenilen tüm testleri yaparım. Şu anda Sahibinden üzerinden satılıktır, ilanda eski kasam ve işlemcim filan da var ancak onlar satıldı şimdiden söylemek istedim. Elimde eski kasamdan sadece anakart -ki kullanıyorum kendisini 3700x ile- ve ekran kartım kaldı. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Pazarlık sünnettir. Aklınızdaki fiyatı söyleyerek burada mesaj yazabilirsiniz.

Sahibinden link: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ran-karti-oyunda-kullanildi-1060978992/detay/

Yer: BURSA

@The Theseus hocam neden beğenmedim ifadesi attınız? İlanda bir eksik veya kusur mu vardır? Varsa bilgilendirin ben de düzenleyeyim.

Son düzenleme:
@The Theseus hocam neden beğenmedim ifadesi attınız? İlanda bir eksik veya kusur mu vardır? Varsa bilgilendirin ben de düzenleyeyim.
Bu fiyata KGF'li RTX 2060 satıyorlar hocam. Ben sadece fiyatı beğenmedim.
-ve kanıtlayabilirim ki- madencilik yapılmadı.
Bir de bunu anlamadım nasıl kanıtlayacağınızı.

Bu fiyata KGF'li RTX 2060 satıyorlar hocam. Ben sadece fiyatı beğenmedim.

Bir de bunu anlamadım nasıl kanıtlayacağınızı.
Hocam mining çıkması olan bir ekran kartını satarken çoğu satıcı sadece ekran kartının fotoğrafını ve videosunu koyuyor. Ben bir oyuncu ve tasarımcı olduğumdan size direkt sistemin fotoğraf, video vb. gibi tüm delilleri atabilirim. Genelde madenciler tek ekran kartı ile asla madencilik yapmıyor, yani demek istediğim onların ekipmanları farklı, herhangi oyun kasası mevcut değil yada başka bir mevcut stand benzeri bir şey mevcut onlarda. Bende ise hem eski kasam hem yeni kasam hepsini video ve fotoğrafları mevcut. Güncel tarihli olarak satın alacak arkadaş için video bile çekerim hiç sorun değil. Eğer madenci olsam herhalde bunlar elimde olmazdı. Yani isteyen olursa diğer sistem parçalarımın satış ekran görüntülerini de paylaşırım. Yani ben sadece eski kalmış bir oyuncu sistemini satıyorum, bunu da kanıtlayabilirim (elimde sattığım eski sitemime ait satışların ekran görüntüsü paylaşabilirim). Ki diğer işlemci - ram - kasa ve PSU parçalarını sattım. Eski sistemden kalan SSD'im ve anakartımı kullanıyorum. Kanıtım bu, yeterince ikna edici değilse yapacak bir şey yok.

Hocam fiyatta pazarlık vardır. Sabit fiyat değil, aklınızdaki fiyatı da buraya yazıp teklif sunabilirsiniz. Benim tek isteğim bu kartı madencilik görmüş diğer kartlar ile bir tutup en dip fiyat vermemeniz. Yoksa fiyat tekliflerine hep açığım.

@The Theseus hocam fiyatı biraz düzenledim.

Son düzenleme:
Tamamen oyun amaçlı kullanıldı, madencilik yapılmadı. Piyasada çok fazla madencilik yapılmış kart var ancak sizi temin ederim -ve kanıtlayabilirim ki- madencilik yapılmadı. Bütün bakımlarını satacağım için serviste yaptırdım. Garantisi bitmiş durumda. Şu anda güncel bir kasa topladım ancak bütçem yetmediği için hala RX 580 8 GB kullanıyorum yani hala kasa içinde aktif kullanımda. Bunu satıp RTX 3060 Ti'ya da RTX 3070 alacağım. İsteyene video çekerim kasa içinde olacak şekilde hatta gerekirse oyun testlerini de yaparım. Kart temiz, istenilen tüm testleri yaparım. Şu anda sahibinden üzerinden satılıktır, ilanda eski kasam ve işlemcim filan da var ancak onlar satıldı şimdiden söylemek istedim. Elimde eski kasamdan sadece anakart -ki kullanıyorum kendisini 3700X ile- ve ekran kartım kaldı. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Pazarlık sünnettir. Aklınızdaki fiyatı söyleyerek burada mesaj yazabilirsiniz.

Sahibinden link: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ran-karti-oyunda-kullanildi-1060978992/detay/

Yer: Bursa.

O fiyata 2060 veya dengi kart bulunabiliyor hocam, biraz fiyat yüksek gibi.

Hocam koca Sahibinden sitesinde tek 2800 TL olan RTX 2060 bu 🤯. Fiyatı 3000 TL yapınca bir tane daha ilan çıkıyor adam ekran kartının kendi fotoğrafını koymak yerine internetten bulduğu fotoğrafı koymuş. İlan aşağıda ve pazarlıksız demiş. Attığınız ilana lafım yok evet 2800 TL 100 TL pazarlık ile alınabilir ancak kendisi fiyat segmentinin tek üyesi. Yani sanki RTX 2060 fiyatları 2700-3000 bandındaymış gibi buraya yazmanız ve tek 2800 TL olan RTX 2060 ilanını buraya atmanız beni oldukça güldürdü ve şaşırttı.

Kusura bakmayınız ancak fiyatım abartı değil maalesef. Hatta şöyle söyleyeyim 3000 TL fiyatı ila koca sahibinden de GTX 1660S ekran kartı olarak 7 ilan var bunların 3 tanesi tek fanlı, 2 tanesi madencilik çıkması, 1 tanesi Gigabyte marka diğeri ise Manli markası olan çift fanlı modeller. Şimdi size soruyorum piyasa fiyatı nedir acaba 1660S ekran kartının?

Ben ufak bir hata yapmışım aratma kısmına tam 1660 Süper diye aratınca ilan baya çıktı bende fiyatı yeniden düzenledim o halde. Bu mesajımı silmememin sebebi her insan hata yapabilir bende hata yaptım ancak doğruyu gördüğümün kanıtı olsun diye silmedim üstünü çizdim. Ancak dediğim gibi RTX 2060 bu fiyata yok o bir gerçek o yüzden o kısmın üzerini çizmedim.

İlanlar da burada:

GTX 1660S 3000 TL limitli arama:https://www.sahibinden.com/masaustu-donanim?query_text_mf=gtx+1660s&price_max=3000&query_text=gtx+1660s

RTX 2060 3000 TL limitli arama:https://www.sahibinden.com/masaustu...f=rtx+2060&price_max=3000&query_text=rtx+2060

Ki dipnot bende pazarlık payı da var 😅😆. Kimse bana fiyat sormadı ben bir koydum oraya herkes değerlendirme yapıyor. Benim fiyatımın hiç mi düşme olasılığı yok? Güncel fiyat 2500TL ancak pazarlık payı kısaldı biraz haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Hocam koca sahibinden sitesinde tek 2800 TL olan RTX 2060 bu 🤯. fiyatı 3000 TL yapınca bir tane daha ilan çıkıyor adam ekran kartının kendi fotoğrafını koymak yerine internetten bulduğu fotoğrafı koymuş. ilan aşağıda ve pazarlıksız demiş. Attığınız ilana lafım yok evet 2800 TL 100 TL pazarlık ile alınabilir ancak kendisi fiyat segmentinin tek üyesi. Yani sanki RTX 2060 fiyatları 2700-3000 bandındaymış gibi buraya yazmanız ve tek 2800 TL olan RTX 2060 ilanını buraya atmanız beni oldukça güldürdü ve şaşırttı.

kusura bakmayınız ancak fiyatım abartı değil maalesef. Hatta şöyle söyleyeyim 3000 TL fiyatı ila koca sahibinden de GTX 1660S ekran kartı olarak 7 ilan var bunların 3 tanesi tek fanlı, 2 tanesi madencilik çıkması, 1 tanesi Gigabyte marka diğeri ise manli markası olan çift fanlı modeller. Şimdi size soruyorum piyasa fiyatı nedir acaba 1660S ekran kartının?

Ben ufak bir hata yapmışım aratma kısmına tam 1660 Super diye aratınca ilan bayağı çıktı bende fiyatı yeniden düzenledim o halde. Bu mesajımı silmememin sebebi her insan hata yapabilir bende hata yaptım ancak doğruyu gördüğümün kanıtı olsun diye silmedim üstünü çizdim. Ancak dediğim gibi RTX 2060 bu fiyata yok o bir gerçek o yüzden o kısmın üzerini çizmedim.

İlanlar da burada:

GTX 1660S 3000 TL limitli arama:https://www.sahibinden.com/masaustu-donanim?query_text_mf=gtx+1660s&price_max=3000&query_text=gtx+1660s

RTX 2060 3000 TL limitli arama:https://www.sahibinden.com/masaustu...f=rtx+2060&price_max=3000&query_text=rtx+2060

Ki dipnot bende pazarlık payı da var 😅😆. Kimse bana fiyat sormadı ben bir koydum oraya herkes değerlendirme yapıyor. Benim fiyatımın hiç mi düşme olasılığı yok? Güncel fiyat 2500TL ancak pazarlık payı kısaldı biraz haberiniz olsun.

Ben sizin kartınıza laf etmiyorum, bir satıcı olarak ister 2 ister 3 ister 10k fiyat isteyebilirsiniz.
Deyindiğim nokta bu fiyat bandının üstüne biraz daha koyularak veyahut bu bantta aynı performansı veren başka kartlarda alınabilecek olması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı