ASUS Dual RX 6700 XT satmaya değer mi?

Mito_26

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce hazır sistem aldım sistemimle birlikte gelen ekran kartında sorun olduğu için servise yolladım serviste onarım tamamlanması 1 ay kadar sürdü. Sorunsuz şekilde ekran kartım ulaştı şu an içinde kullanıma engel sorunu yok arda coilwhine sesi oluyordu oda kendiliğinden gitti çok nadir Adobe programlarında oluyor, kasayı masanın üstünden yere indirdim artık varsa da ben duymuyorum. Kartı satmak niyetindeyim arkadaşlar satmaya değer mi? NVIDIA tarafında muadili kartlar nedir takas edilir mi? Nakit olarak ne kadar ücrete ilan verebilirim?

2 aylık kartı 1 yıllık kart fiyatına satacaksınız şu an için yeterli bir kart zaten bence biraz daha kullanın.
Muadili olarak 3070 var ve 12K civarı fiyatı ayrıca VRAM'ı daha düşük.

Kanka niye satıonki daha yeni aldın.

RX 6700XT varken NVIDIA ile takas etmek gereksizdir. Üstelik NVIDIA alıp ne yapacaksın? Last of Us da görüldüğü üzere 8 GB VRAM ile yeni oyunlarda Ultra doku bile açamazsın. Üstelik bu daha başlangıç yeni nesile yapılan bütün oyunlar artık VRAM'e yük bindirecek.

Evet Last of Us test videolarını gördüm 8 GB VRAM sahip olan ekran kartlarında baya sorunlar yaşanıyordu haklısınız şuan için bu durum gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…