A aybarka Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 ASUS Dual-RX 6750 XT-O12g RGB renklerini ayarlayamadım. Sabit mi ya da uygulamayla değiştiriliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
ASUS Dual-RX 6750 XT-O12g RGB renklerini ayarlayamadım. Sabit mi ya da uygulamayla değiştiriliyor mu?
S Skrinss19 Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 aybarka dedi: ASUS Dual-RX 6750 XT-O12g RGB renklerini ayarlayamadım. Sabit mi ya da uygulamayla değiştiriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Armour crate uygulamasından değiştiriyosun hocam
aybarka dedi: ASUS Dual-RX 6750 XT-O12g RGB renklerini ayarlayamadım. Sabit mi ya da uygulamayla değiştiriliyor mu? Genişletmek için tıkla... Armour crate uygulamasından değiştiriyosun hocam
A aybarka Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Skrinss19 dedi: Armour crate uygulamasından değiştiriyosun hocam Genişletmek için tıkla... Reis gözükmüyor orada ekran kartı aygıt ara yaptım birkaç kere ama gözükmüyor
Skrinss19 dedi: Armour crate uygulamasından değiştiriyosun hocam Genişletmek için tıkla... Reis gözükmüyor orada ekran kartı aygıt ara yaptım birkaç kere ama gözükmüyor
S Skrinss19 Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 aybarka dedi: Reis gözükmüyor orada ekran kartı aygıt ara yaptım birkaç kere ama gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam şu an tam hatırlamıyorum ama normalde yandaki sekmelerden birinden çıkması lazımdı ekran kartın
aybarka dedi: Reis gözükmüyor orada ekran kartı aygıt ara yaptım birkaç kere ama gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam şu an tam hatırlamıyorum ama normalde yandaki sekmelerden birinden çıkması lazımdı ekran kartın