ASUS Dual RX5500 XT 2 monitör çalıştırır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkes selam. Linkteki ekran kartını kullanıyorum. Şu an 144Hz bir monitör kullanıyorum bu kartla. 2. bir monitör almayı düşünüyorum o 144Hz olmayacak muhtemelen, 60-75Hz bir monitör. Sorum şu: 2 monitörde müzik ya da Discord açıkken oyunlarda ciddi bir FPS düşüşü olur mu? Ekran kartım 2 monitörü rahat kullandırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes selam. Linkteki ekran kartını kullanıyorum. Şu an 144Hz bir monitör kullanıyorum bu kartla. 2. bir monitör almayı düşünüyorum o 144Hz olmayacak muhtemelen, 60-75Hz bir monitör. Sorum şu: 2 monitörde müzik ya da Discord açıkken oyunlarda ciddi bir FPS düşüşü olur mu? Ekran kartım 2 monitörü rahat kullandırır mı?

Hiçbir şey olmaz. Ayrıca hertz değerinin de bir önemi yok FPS için.

Ben RX5500XT ile çift monitör kullanıyorum belki 3-5 fps düşürmüştür ama bana fark ettirmedi.

Ben RX5500XT ile çift monitör kullanıyorum belki 3-5 fps düşürmüştür ama bana fark ettirmedi.
Ne oynarken kullanıyorsun monitörü genelde? Ben ets ya da pes oynarken youtubeden video ya da film açarım muhtemelen yan monitörden. Onun dışında Online oyunlarda Discord falan durur.

Ne oynarken kullanıyorsun monitörü genelde? Ben ETS'ya da pes oynarken YouTube'dan video ya da film açarım muhtemelen yan monitörden. Onun dışında Online oyunlarda Discord falan durur.

FIFA Valorant CS Apex Forza falan giriyorum genelde yan ekranda Spotify ya da dizi açık oluyor bana sorun yaratmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı