ASUS Dual vs Gigabyte Windforce

Detaylarda da yazdığı gibi Windforce, genel soğutma sisteminin adı. RTX 4060 Windforce modelinde kullanılan heatsink ve fan kalitesiyle RX 7700 XT Gaming OC'de kullanılanlar bir değil. AMD'de Windforce modeli bildiğim kadarıyla yok ancak NVIDIA'da ikisi de var ve Gaming OC modelleri, Windforce modellerinden daha üst segmentte yer alıyor.

Tamamdır hocam anladım.

Ayrıca biraz daha dikkat edelim Serdar bey, Gigabyte 7700XT'ye Windforce üretmedi.
Doğrudur Bdxmrz bey, Windforce sadece Nvidia'ya özel bir seri. Ben sadece Dual ve Windforce'u okumuştum.

Hocam Valorant işlemci oyunu olduğu için 7800 XT fazla gelir bütçemi zorlar zaten internetteki testlere göre Ryzen 7 7800x3D ve 7700 XT Valorant'ta 1080p 750 FPS civarında dolaşıyor.

Hocam Valorant işlemci oyunu olduğu için 7800 XT fazla gelir bütçemi zorlar zaten internetteki testlere göre Ryzen 7 7800x3D ve 7700 XT Valorant'ta 1080p 750 FPS civarında dolaşıyor.
Anladım. Soğutucu olarak o rampage yeterli olmaz soğutucu en ucuz olanda kalsın kendiniz aşağıda attığımı alıp takın. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…