B Burakysn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Soğutma olarak hangisi daha iyidir? Bu iki modeli kullanan arkadaşlar varsa hotspot kaç gördüler paylaşabilirler mi?
Soğutma olarak hangisi daha iyidir? Bu iki modeli kullanan arkadaşlar varsa hotspot kaç gördüler paylaşabilirler mi?
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 ASUS Dual daha iyidir
Niyazi Taşcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.068 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 ASUS Dual daha iyidir ayrıca 3 yıl garantisi vardır.
B Burakysn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 ambushermayki dedi: ASUS Dual daha iyidir Genişletmek için tıkla... Niyazi Taşcı dedi: ASUS Dual daha iyidir ayrıca 3 yıl garantisi vardır. Genişletmek için tıkla... ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz?
ambushermayki dedi: ASUS Dual daha iyidir Genişletmek için tıkla... Niyazi Taşcı dedi: ASUS Dual daha iyidir ayrıca 3 yıl garantisi vardır. Genişletmek için tıkla... ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz?
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Burakysn dedi: ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra Max 1 ay içinde ödeniyor diye biliyorum
Burakysn dedi: ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra Max 1 ay içinde ödeniyor diye biliyorum
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.766 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Burakysn dedi: ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ambushermayki dedi: Başvuru yaptıktan sonra Max 1 ay içinde ödeniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmayabilir hocam. ASUS bu kampanyayı önceden yaptığında bir arkadaş 2 ay sonra geri aldığını söylemişti.
Burakysn dedi: ASUS alırsam geri ödeme kampanyasıyla alacağım. Geri ödeme ne kadar zamanda ödeniyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... ambushermayki dedi: Başvuru yaptıktan sonra Max 1 ay içinde ödeniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmayabilir hocam. ASUS bu kampanyayı önceden yaptığında bir arkadaş 2 ay sonra geri aldığını söylemişti.