Asus EAH 5670 ile Crysis 2 ve Call of Duty MW3 oynayamıyorum

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Anlatımlarınızı beğendim çok yararlı bilgiler bence. Benim daha önce bu kadar bilgim yoktu ekran kartı teferruatı hakkında. O yüzden teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.

Benim ekran kartım Asus EAH 5670 1GB ‘lık bir ekran kartı. Bu kartı yeni aldık sayılır. Ama donanımda 2GB RAM olduğu halde Crysis 2 ve Call of Duty MW3 oyunlarını oynayamıyoruz.
Oyunun bütün opsiyon ayarlarını minimum yaptığım halde. Win7 işletim sistemi kullanıyorum. İşlemcim Pentium 4 Dual Core 3.0 ; 775 pinli bir işlemci. Bu durumda ne gibi önerileriniz olabilir?

Güç kaynağı 350 Watt Aopen.

Maalesef anlattıklarımı beğenmek yetmiyor, anlamak gerekiyor. Ben hiçbir zaman P4 sisteme HD 5670 takın demedim. Her zaman dediğim bir şey var: ekran kartı sisteme uyacak, performans dar boğazı olmayacak. Sonra ne dedim? Ekran kartında GB önemli değil. Ama sen yine de "2 GB ama yavaş" diyorsun. GTX 680 de 2 GB ama HD 5670 100 TL iken GTX 680 1000 TL. Ee? İkisi de aynı GB ama öbürü neden pahalı?

Sistemi komple değiştirmeden o oyunları oynamayı unutun maalesef. Şu satın alma rehberimize göz atın:

Ekran kartı satın alma rehberi | Technopat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…