CH1ZU Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 181 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 2. el alacağım. Kararsız kaldım fiyat 150 lira civarı bana çok uygun geldi açıkçası ama emin değilim fikirlerinizi belirtesiniz çok sevinirim, iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2018
Başlıkta belirttiğim gibi 2. el alacağım. Kararsız kaldım fiyat 150 lira civarı bana çok uygun geldi açıkçası ama emin değilim fikirlerinizi belirtesiniz çok sevinirim, iyi forumlar.
E Eray Yükse| Hectopat Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #2 MediaMarkt, Gold veya Vatan gibi yerlere gidip Klavyeyi denemelisin hoşuna giderse alırsın, artık 2. El mi alıyorsun 0 Mı alıyorsun sana kalmış.
MediaMarkt, Gold veya Vatan gibi yerlere gidip Klavyeyi denemelisin hoşuna giderse alırsın, artık 2. El mi alıyorsun 0 Mı alıyorsun sana kalmış.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #3 150TL'de olsa "Black Switch" kullanan bir klavye almanı tavsiye etmem. İkinci elde olasa farklı modellere bakmanı tavsiye ederim.
150TL'de olsa "Black Switch" kullanan bir klavye almanı tavsiye etmem. İkinci elde olasa farklı modellere bakmanı tavsiye ederim.
CH1ZU Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 181 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #4 UmuTzn dedi: 150TL'de olsa "Black Switch" kullanan bir klavye almanı tavsiye etmem. İkinci elde olasa farklı modellere bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Niye acaba ?
UmuTzn dedi: 150TL'de olsa "Black Switch" kullanan bir klavye almanı tavsiye etmem. İkinci elde olasa farklı modellere bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Niye acaba ?
CH1ZU Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 181 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #5 Eray Yükse| dedi: MediaMarkt, Gold veya Vatan gibi yerlere gidip Klavyeyi denemelisin hoşuna giderse alırsın, artık 2. El mi alıyorsun 0 Mı alıyorsun sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Sıfırı yok artık
Eray Yükse| dedi: MediaMarkt, Gold veya Vatan gibi yerlere gidip Klavyeyi denemelisin hoşuna giderse alırsın, artık 2. El mi alıyorsun 0 Mı alıyorsun sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Sıfırı yok artık
E Eray Yükse| Hectopat Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #6 CH1ZU dedi: Sıfırı yok artık Genişletmek için tıkla... O zaman gidip denemelisin, beğenirsen 2. Elini alırsın.
CH1ZU dedi: Sıfırı yok artık Genişletmek için tıkla... O zaman gidip denemelisin, beğenirsen 2. Elini alırsın.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #7 CH1ZU dedi: Niye acaba ? Genişletmek için tıkla... Basım için gerekli olan kuvveti çok fazla. Günlük kullanımda parmaklarınızı yoracaktır.
CH1ZU dedi: Niye acaba ? Genişletmek için tıkla... Basım için gerekli olan kuvveti çok fazla. Günlük kullanımda parmaklarınızı yoracaktır.