C Cuins Ziyaretçi 20 Ekim 2013 #1 Masaüstü oyun bilgisayarım için gaming set diziyorum , asus echelon nerden alabilirim ?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Ekim 2013 #2 İnternet üzerinden sipariş verebilirsiniz. TeknoBiyotik: Asus Echelon Camo Edition Aktif Gürültü Önleyici Gizlenebilir Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık - Kulaklık / Mikrofon - Çevre Birimleri - - - Güncellendi - - - Stok durumuna göz atmamışım İmkanın var ise yurt dışından getirtebilirsin.
İnternet üzerinden sipariş verebilirsiniz. TeknoBiyotik: Asus Echelon Camo Edition Aktif Gürültü Önleyici Gizlenebilir Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık - Kulaklık / Mikrofon - Çevre Birimleri - - - Güncellendi - - - Stok durumuna göz atmamışım İmkanın var ise yurt dışından getirtebilirsin.
TeknoBurak Hectopat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 397 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2013 #3 Echelon'dan iyi headsetler mevcut piyasada. VATAN COMPUTER - LOGITECH - G430 OYUN HEADSET - Kulakl VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi T VATAN COMPUTER - LOGITECH - G600 MMO GAMING MOUSE (BLACK) - Mouse Klavye + Kulaklığı kendim kullanıyorum , klavyenin makroları mevcut web sayfalarında. Kulaklıktaki 7+1 desteği iyi bir ses kalitesi sunuyor. Mouse'u +3000 DPI'lık seçebilirsiniz kendinize göre
Echelon'dan iyi headsetler mevcut piyasada. VATAN COMPUTER - LOGITECH - G430 OYUN HEADSET - Kulakl VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi T VATAN COMPUTER - LOGITECH - G600 MMO GAMING MOUSE (BLACK) - Mouse Klavye + Kulaklığı kendim kullanıyorum , klavyenin makroları mevcut web sayfalarında. Kulaklıktaki 7+1 desteği iyi bir ses kalitesi sunuyor. Mouse'u +3000 DPI'lık seçebilirsiniz kendinize göre