Asus eee pc 1015cx Windows 10 Yükleyebilir miyim?

MrGrafi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Asus eee pc 1015cx bilgisayar var elimde.
Windows 8.1 32 bit single language sürümünü Windows'un kendi aracı ile usb'me yazdırdım ve format aşamasına geldim. Diski bölümlere ayırdım. Dosyaları kopyalamaya geçtiğimde hata verdi ve yeniden başlatmak istedi. Şimdi yeni bir şey kurmam gerekiyor. Sizce Windows 10'u bu bilgisayara kurabilir miyim? Windows 8.1 gibi sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an mac bir bilgisayarda olduğum için windows un indirme yöneticisi çalışmıyor. Wine adı verilen program ile exe yi açtım fakat yine çalışmadı. Acaba direk orjinal iso yu edinmemin başka bir yolu var mı?

Bende Asus eeePC 1005PE var. Windows 7, Windows 8 kurdum sorunsuz çalıştı. Windows 10 kurmadım ama kursam onda da çalışır büyük ihtimal. Sende de çalışır, sanırım USB'yi oluştururken hata yapmış olabilirsin. Başka bir şekilde yazmayı dene USB'ye dosyaları, birkaç yazılım var, Rufus adında bir yazılım vardı onu dene. Yada tüm diski sil, tek disk haline getirip o şekilde yüklemeyi dene.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı